Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
17f. talán rossz a kisugárzásom ,vagy nem tudom, mert a lányok akiket ismerek azt mondják, hogy olyan tekinterem van mint egy gyilkosnak, de személyiseg szempontból meg egy kétlábon járó humorzsákként forgok témában. ez nagy kontraszt szerintem ,de nem kellene hogy megakadályozzon akármilyen párkapcsolat kialakulását.vannak úgymond lány barátaim de nem látok többet barátságnál felőlük. mit kellene változtatnom?jellemezték még egyenesként, ezt én is osztom, nem szinészkedek. az életem ugy érzem rendben van, csak ez piszkál most.segítsetek.bárki ötlete érdekel ,de lehetõség szerint nemet kort irjatok.

2014. máj. 31. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:

nézz kedvesebben :D

19 L

2014. máj. 31. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:

pont egy ilyen srác tetszett anno :) már annak is örültem, ha mosolyogni láttam, ha pedig ezt úgy tette, hogy rám nézett, akkor az feldobta a napomat. Nézz kedvesebben, a folyosón ne úgy menj, mint egy robot, hanem nyugodtan nézz az emberek szemébe!

18/l

2014. máj. 31. 22:57
 3/4 A kérdező kommentje:
próbálok. nem megy.azt mondják hogy ha iszom akkor cuki arcot vágok de nem szabad, mert nem akarok alkesz lenni.
2014. máj. 31. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:
mindig a szemébe nézek mindenkinek, de a mosolyom is joker stílus. pedig elvileg nem vagyok csúnya, csak sunyi fejem van XD
2014. máj. 31. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!