Valaki segítene eldönteni, miért vagyok csúnya a lányok szemében?
Figyelt kérdés
Ha lehet személyes találka, mert a képekkel eddig csak zsákutca volt. Nem egy lánynak jöttem már be képről, élőben meg rondának tartott, bár az igaz, sokaknak képről is ronda vagyok, de hiába kérdem miért csak fikázni tudnak, nem, hogy segítenének, hogy vonzóbb lehessek. Én legalább próbálnék változni, javulni.2014. jún. 23. 19:30
3/6 anonim válasza:
Jó trükk,,,,de engem nem fogsz kirabolni!
4/6 anonim válasza:
Szerinted ki találkozna egy ronda idegennel? Azok csak belekevernek valamit az ember piájába, aztán elrabolják vagy megerőszakolják. Az elkeseredett emberekből sok minden kitelik.
5/6 anonim válasza:
ez valami csel? :D
hová valósi vagy?
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg durva, egyszer egy homár azt mondta helyes arcom van, de a csajok ezek szerint rondának látnak, ez olyan elkeserítő. :/ De az szerintetek milyen már, hogy egy lánynak sem tetszem? Mindnenki lerondáz, ha egy lánnyal megyek, egyből súgdolóznak, hogy ez lenne a pasija? Meg cigányok is beszólogattak már, hogy hagyd már ott az a nyomit, cicababa!
2014. jún. 23. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!