Miért nem tudok egy csajt sem összeszedni?
A terv a következő. A netes ismerkedést abba kell hagyni, mert ott csak nagyon ritkán jutok el addig, hogy válaszoljanak.
Ezek után csak élőben érdemes próbálkoznom.
Előző: ha figyelmesen olvastad volna, kiderülhetett volna, hogy a Kérdező nem ún. "balfék", mert simán megszólít nőket és beszédbe elegyedik velük... (Könnyen lehet, hogy 28-29 évesen már lesz barátnője, 35 fölött pedig családja és aztán 2-3 gyereke...) Szerintem Kedves Előző, Te most vagy valamit kompenzálni akarsz az ilyen kártékonykodó beírással, vagy ami még rosszabb olcsón nagyképűsködni.
Kérdező, egyébként, akkor hol akadnak el a dolgok?
#23 Szimplán érdektelen vagyok a számukra. Lényegében az összes nővel ugyanígy jártam.
Most is beszélek egy csajjal egy társkereső oldalon, de mintha egy robot lenne. Olyan stílusban beszél, mintha egyáltalán nem érdekelné, amit mondok. Mindig, csak én kérdezek, ha én nem írok neki, akkor ő sem ír nekem (pedig már nem kevés üzenetet váltottunk). Magától semmit nem kérdez, csak ha én kérdezek valamit (mivel nyilván szeretném megismerni) akkor szokott visszakérdezni.
Mivel már egy ideje írogatunk egymásnak, gondoltam megkérdezem, hogy tudnánk-e találkozni valamikor. Erre visszaírt, hogy ki mondta, hogy találkozni akar velem.
Szerintem ő is olyan, mint az összes többi csaj, akivel sikerült eddig szóba elegyednem. Csak azért beszélnek velem, mert éppen unják magukat.
Feltűnt néhány dolog, ami közös volt idáig az összes nőben, akivel beszéltem:
1. Nem mutatnak érdeklődést, amikor beszélek hozzájuk. Általában úgy érzem, mintha csak jó fejségből, vagy szimpla unaloműzésből állnának szóba velem. Látszólag csak én akarom megismerni őket, ők meg csak válaszolnak, max. megkérdezik az ugyanazt, amit én is kérdeztem tőlük.
2. Mindig én mentem oda hozzájuk/én kerestem őket. Ha én nem írok nekik, akkor ők maguktól sosem írnak (hiába beszéltünk már többször is).
3. Sosem fordult elő, hogy „véletlenül találkoztunk volna”, ha egy nő egy kicsit is kíváncsi, akkor tesz róla, hogy „véletlenül” összefussatok valahol, nem? Ha én forszíroztam, hogy találkozhatnánk valamikor, akkor leráztak valamilyen mondvacsinált indokkal.
Látszólag semmi értelme nincs annak, amit csinálnak. Ha nem tetszek nekik/foglaltak/gáz vagyok, akkor miért nem ráznak le a van barátom, vagy bármilyen más szöveggel? Egyáltalán miért állnak szóba valakivel, akitől nem akarnak semmit. Lehet, hogy egyszer megteszik jó fejségből, de a második, vagy a sokadik alkalommal már minek?
Messze nincs itt akkora gáz sztem, mint gondolnád! Ennél először is tartsd sokkal többre magad*! :) (ettől fogva csak *gal hivatkozok erre a kulcsmondatra) (mintha az olyan könnyű lenne, de azért szépen lehet fejlődni!)
"Szimplán érdektelen vagyok a számukra. Lényegében az összes nővel ugyanígy jártam."
-Vagy csak bebeszéled magadnak! Ld lentebb!
"Most is beszélek egy csajjal egy társkereső oldalon, de mintha egy robot lenne. Olyan stílusban beszél, mintha egyáltalán nem érdekelné, amit mondok. Mindig, csak én kérdezek, ha én nem írok neki, akkor ő sem ír nekem (pedig már nem kevés üzenetet váltottunk)."
-Aránylag hamar célszerű személyes találkozóra vinni a dolgot!
"Magától semmit nem kérdez, csak ha én kérdezek valamit (mivel nyilván szeretném megismerni) akkor szokott visszakérdezni.
Mivel már egy ideje írogatunk egymásnak, gondoltam megkérdezem, hogy tudnánk-e találkozni valamikor. Erre visszaírt, hogy ki mondta, hogy találkozni akar velem."
- Ez a csaj h ü l y e ezt hagyd a p i c s á b a, használhatatlan. És: * :D
-VAGY EGY MÁSIK ESET, HOGY ÚGY VAN VELE, HOGY VILÁGOS, HOGY TALÁLKOZNI FOGTOK, CSAK EGY HÜLYE VICCNEK SZÁNTA AMIT A VÉGÉN mondott, UGRATÁS, KIS SZIVATÁS, ÉS HA VICCRE VESZED, AKKOR ÁTMENTÉL TESZTEN!!! :D
"Szerintem ő is olyan, mint az összes többi csaj, akivel sikerült eddig szóba elegyednem. Csak azért beszélnek velem, mert éppen unják magukat."
- Szerintem leginkább bebeszéled, hogy nem érdeklődnek. Az a csaj, amelyik nem h ü l y e , az nem beszélget huzamosabban olyan férfival, aki semmilyen szinten ne érdekelné, pláne ha ismerkedésről van szó! * Persze ha te bebeszéled magadnak, hogy nem érdeklődnek, akkor ebben fogsz hinni és észre sem veszed, hogy a valóság sokszor más! :D
"Feltűnt néhány dolog, ami közös volt idáig az összes nőben, akivel beszéltem:
1. Nem mutatnak érdeklődést, amikor beszélek hozzájuk. Általában úgy érzem, mintha csak jó fejségből, vagy szimpla unaloműzésből állnának szóba velem. Látszólag csak én akarom megismerni őket, ők meg csak válaszolnak, max. megkérdezik az ugyanazt, amit én is kérdeztem tőlük."
-Itt is azt mondom, mint az előző pontban, továbbá *. És ne erőltesd őket, te sem vagy kevesebb, mint ők, ha nekik derogál rendesen beszélgetni, akkor NEM ÉRDEMLIK MEG A FIGYELMEDET! És *! :D
"2. Mindig én mentem oda hozzájuk/én kerestem őket. Ha én nem írok nekik, akkor ők maguktól sosem írnak (hiába beszéltünk már többször is)."
-Jól teszed, ha te teszed meg az első lépést ez az, de utána nem kell túlzásokba esni. Te sem vagy kevesebb náluk =*, akkor meg... :D
"3. Sosem fordult elő, hogy „véletlenül találkoztunk volna”, ha egy nő egy kicsit is kíváncsi, akkor tesz róla, hogy „véletlenül” összefussatok valahol, nem?"
- Vagy nem. :)
"Ha én forszíroztam, hogy találkozhatnánk valamikor, akkor leráztak valamilyen mondvacsinált indokkal."
- Ne "forszírozd", egyszer értelmesen dobd föl és kész!
"Látszólag semmi értelme nincs annak, amit csinálnak."
-Nők... Amúgy az ember tipikusan nem túl logikusan viselkedik eleve.
"Ha nem tetszek nekik/foglaltak/gáz vagyok, akkor miért nem ráznak le a van barátom, vagy bármilyen más szöveggel? Egyáltalán miért állnak szóba valakivel, akitől nem akarnak semmit. Lehet, hogy egyszer megteszik jó fejségből, de a második, vagy a sokadik alkalommal már minek?"
- Ha rendszerint szóba állnak, akkor egy jó részük nyitott az irányodba szvsz. ha másodjára, harmadjára is, ekkor pláne. Azt, hogy csupán jófejségből, azt bebeszéled magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!