Miért nem tudok egy csajt sem összeszedni?
Nyugi, a netes ismerkedésnél ez teljesen normális, amit írsz (csak idegesítő). Sztem több száz csajnak kellett ahhoz írnom, hogy kb tucatnyival randizzak! És abból se lett igazán semmi, már másképp csinálnám. :) (Néhány jó fej lányt azért megismertem!) A netesnél marha fontos, hogy tölts föl nagyon jó képeket magadról, mert leginkább ezt nézik majd!! (de igazából az egy nagyüzem és töredékkel fogsz találkozni...)
Élőben pedig: az nagyon jó, ha próbálkozol és sok lánnyal elbeszélgetsz, tedd ezt! És hátha valakivel valami kölcsönös szimpátia kialakul. Próbálkozni kell, abból van a gól. :D Ha valakivel jól eldumálgatsz, akkor dobd föl, hogy ha gondolja, találkozhatnátok. Aztán ha eljön az jó, igyekezz megfogni a kezét!
Nekem azt mondták, hogy legyek végtelen laza, mint akinek a 9 is páros, valamint, hogy RÁMENŐSNEK kell lenni, utóbbi elég nehéz.
Biztatásul annyit mondhatok, hogy bár sok lépcsőfok van, amikor a férfinek illik kezdeményezni, a legnehezebb megfogni a lány kezét volt számomra.
(Ha még nem volt barátnőd, akkor biztos azt gondolod, hogy "bizonyos későbbi lépcsőfokokat" sokkal nehezebb meglépni, de nem!! :D )
Remélem tudtam segíteni! :D
Ha már eldumálgatsz velük, az már elég jó. Szépen lightosan hívogass le minél többet randizni, és nagyon próbáld ne a szívedre venni, ha néhány nem jön el. A randin próbálj természetes lenni és beszéltesd a lányokat. nagyon fejlett kis beszédközpontjuk van, imádnak beszélni, főleg magukról. :) Te pedig kérdezhetsz róluk és próbálj figyelni arra, amiket mondanak. :)
Elég kényelmes dolog, hogy a nő úgyis többet beszél és még élvezi is és elég sokat meg is fogsz tudni róla!
Volt már olyan, hogy azon paráztam, hogy miről fogunk beszélni a csajjal és fél óra múlva meg nem is nagyon jutottam szóhoz tőle! :D
30 F
Nem ide tartozik de elmondom :)
Megértelek engem se akarnak a csajok de én tudom az okát is és ezért mindig roszul érzem magam.
Neked 100%oksan tobb esélyed van mint nekem.
Ha a youtube-ba beütöd, hogy Mex Deluxe (eléggé "érdekes" művészneve van, meg kell hagyni), akkor ipari mennyiségben találsz fenn TÖBBÉ-KEVÉSBÉ használható videókat. Ő a PUA (pick up artist) témát nyomatja, amit én nem tartok hülyeségnek, de erősen fenntartásokkal kezelek.
Fenntartásaim:
- Néha túlzottan manipulatív a "módszerük",
- Intelligens, komolyabb nő, "bizonyos szemtelen dolgok" (pl kiveszed a kezéből az öngyújtóját...wtf????) bevetése esetén hülyének fog nézni, szerintem.
- Azt sugallják, hogy hibázol, ha valami nem jön össze, holott simán éehet, hogy mindent a lehető legjobban tettél, csak egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon.
- Előbbivel összefüggésben: emberek vagyunk, nem kell tökéletes randitechnológiával dolgozni ahhoz, hogy sikerüljön.
Ezen fenntartások mellett sztem hasznos is lehet, de magam részéről nem veszeylan és szó szerint, amiket ők nyomatnak.
14#
Miért van 100%-osan több esélyem, mint neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!