Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tudok egy csajt sem...

Miért nem tudok egy csajt sem összeszedni?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. Soha nem volt egy baratnőm se, pedig én állandóan próbálkozok, járok bulizni ide-oda, ismerkedek de mégse jön össze.

2014. jún. 22. 23:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom a címed.
2014. jún. 23. 10:21
 12/27 anonim ***** válasza:

Nyugi, a netes ismerkedésnél ez teljesen normális, amit írsz (csak idegesítő). Sztem több száz csajnak kellett ahhoz írnom, hogy kb tucatnyival randizzak! És abból se lett igazán semmi, már másképp csinálnám. :) (Néhány jó fej lányt azért megismertem!) A netesnél marha fontos, hogy tölts föl nagyon jó képeket magadról, mert leginkább ezt nézik majd!! (de igazából az egy nagyüzem és töredékkel fogsz találkozni...)

Élőben pedig: az nagyon jó, ha próbálkozol és sok lánnyal elbeszélgetsz, tedd ezt! És hátha valakivel valami kölcsönös szimpátia kialakul. Próbálkozni kell, abból van a gól. :D Ha valakivel jól eldumálgatsz, akkor dobd föl, hogy ha gondolja, találkozhatnátok. Aztán ha eljön az jó, igyekezz megfogni a kezét!

Nekem azt mondták, hogy legyek végtelen laza, mint akinek a 9 is páros, valamint, hogy RÁMENŐSNEK kell lenni, utóbbi elég nehéz.

Biztatásul annyit mondhatok, hogy bár sok lépcsőfok van, amikor a férfinek illik kezdeményezni, a legnehezebb megfogni a lány kezét volt számomra.

(Ha még nem volt barátnőd, akkor biztos azt gondolod, hogy "bizonyos későbbi lépcsőfokokat" sokkal nehezebb meglépni, de nem!! :D )

2014. jún. 23. 10:59
 13/27 anonim ***** válasza:

Remélem tudtam segíteni! :D

Ha már eldumálgatsz velük, az már elég jó. Szépen lightosan hívogass le minél többet randizni, és nagyon próbáld ne a szívedre venni, ha néhány nem jön el. A randin próbálj természetes lenni és beszéltesd a lányokat. nagyon fejlett kis beszédközpontjuk van, imádnak beszélni, főleg magukról. :) Te pedig kérdezhetsz róluk és próbálj figyelni arra, amiket mondanak. :)

Elég kényelmes dolog, hogy a nő úgyis többet beszél és még élvezi is és elég sokat meg is fogsz tudni róla!

Volt már olyan, hogy azon paráztam, hogy miről fogunk beszélni a csajjal és fél óra múlva meg nem is nagyon jutottam szóhoz tőle! :D

30 F

2014. jún. 23. 11:09
 14/27 jávorka peti válasza:

Nem ide tartozik de elmondom :)

Megértelek engem se akarnak a csajok de én tudom az okát is és ezért mindig roszul érzem magam.

Neked 100%oksan tobb esélyed van mint nekem.

2014. jún. 24. 18:34
 15/27 anonim ***** válasza:
10#-es vagyok. Hogy érted, hogy nem tudod a címet?
2014. jún. 24. 23:49
 16/27 anonim ***** válasza:

Ha a youtube-ba beütöd, hogy Mex Deluxe (eléggé "érdekes" művészneve van, meg kell hagyni), akkor ipari mennyiségben találsz fenn TÖBBÉ-KEVÉSBÉ használható videókat. Ő a PUA (pick up artist) témát nyomatja, amit én nem tartok hülyeségnek, de erősen fenntartásokkal kezelek.

Fenntartásaim:

- Néha túlzottan manipulatív a "módszerük",

- Intelligens, komolyabb nő, "bizonyos szemtelen dolgok" (pl kiveszed a kezéből az öngyújtóját...wtf????) bevetése esetén hülyének fog nézni, szerintem.

- Azt sugallják, hogy hibázol, ha valami nem jön össze, holott simán éehet, hogy mindent a lehető legjobban tettél, csak egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon.

- Előbbivel összefüggésben: emberek vagyunk, nem kell tökéletes randitechnológiával dolgozni ahhoz, hogy sikerüljön.

Ezen fenntartások mellett sztem hasznos is lehet, de magam részéről nem veszeylan és szó szerint, amiket ők nyomatnak.

2014. jún. 25. 09:16
 17/27 A kérdező kommentje:
Privátban nem lehet képet küldeni, ezért írtam, hogy nem tudom a címed. Kellene egy mail cím a képküldéshez.
2014. jún. 25. 15:27
 18/27 A kérdező kommentje:

14#

Miért van 100%-osan több esélyem, mint neked?

2014. jún. 25. 15:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Beszélj minél több csajjal és közben figyelj ezerrel. Próbáld kitalálni, mikor mit akarnak hallani. Onnatól könnyű dolgod lesz.
2014. jún. 25. 15:32
 20/27 anonim ***** válasza:
*Onnantól
2014. jún. 25. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!