Hogyan szólítsam le ezt a lányt?
:-)
Van egy srác a munkahelyemen, aki ugyanarról a környékről jár dolgozni hozzánk, ahonnan én is. Folyton néz, de sosem jön oda, köszönni is alig szokott, de azt is úgy, hogy közben lesüti a szemét :D
Szerintem simán menj oda és valami ilyesmivel nyiss: "Szia, te is jó messziről jársz be, borzalmas ez a tömegközlekedés mióta mindent feltúrtak a városban, nem?"
Ez szerintem elég jó kezdés lehet. Sok szerencsét!
33/N
nem kellene ilyen negatívnak lenned. normális válaszok érkeztek.... a 4es pl miért nem tetszik?
ti töketlen fiúk annyira túl akarjátok bonyolítani..
odamész, köszönsz, bemutatkozol, elmondod hogy szoktad látni, de még nem ismeritek egymást ezért most gondoltad bemutatkozol. így kezdődik. aztán elmondja ő is a nevét, kezet lehet vele fogni, tökmindegy hogy buszon csinálod, ha kevesen vannak, vagy egyik reggel mikor sétáltok a busztól, vagy egyik délután amikor végeztek... vagy szünetben, ha nem siet... tökmindegy, csak legyél határozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!