Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szólítsam le ezt a lányt?

Hogyan szólítsam le ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Ugyanazon a munkahelyen dolgozik, mint én és ugyanazzal a busszal is jár. Nem ismerem, soha nem beszéltem vele egy szót sem és közös ismerőseink sincsenek. Hogyan kezdjem el vele az ismerkedést? Hogy kerüljek hozzá közel?
2014. jún. 21. 17:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
szia, kánten vagyok montázsiból
2014. jún. 21. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
első lépés, ne legyél töketlen.
 3/11 A kérdező kommentje:
normális válaszokat
 4/11 anonim válasza:
Légy férfi és menj oda. Kezdeményezd a beszélgetést pl. kérdezd meg hogy hívják, mondd el neki, hogy egy helyen dolgoztok, valamint hogy egy busszal jártok. A többi majd menni fog magától. 17/L
2014. jún. 21. 17:11
 5/11 aladar12 ***** válasza:
ülj mellé a buszon és kérdezd meg, hogy a moszkvára megy-e a busz.
2014. jún. 21. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:

:-)

Van egy srác a munkahelyemen, aki ugyanarról a környékről jár dolgozni hozzánk, ahonnan én is. Folyton néz, de sosem jön oda, köszönni is alig szokott, de azt is úgy, hogy közben lesüti a szemét :D

Szerintem simán menj oda és valami ilyesmivel nyiss: "Szia, te is jó messziről jársz be, borzalmas ez a tömegközlekedés mióta mindent feltúrtak a városban, nem?"

Ez szerintem elég jó kezdés lehet. Sok szerencsét!

33/N

2014. jún. 21. 17:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem túrták fel a várost....
2014. jún. 21. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz hozzászólni akkor hagyjad inkább....
2014. jún. 21. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:

nem kellene ilyen negatívnak lenned. normális válaszok érkeztek.... a 4es pl miért nem tetszik?

ti töketlen fiúk annyira túl akarjátok bonyolítani..

odamész, köszönsz, bemutatkozol, elmondod hogy szoktad látni, de még nem ismeritek egymást ezért most gondoltad bemutatkozol. így kezdődik. aztán elmondja ő is a nevét, kezet lehet vele fogni, tökmindegy hogy buszon csinálod, ha kevesen vannak, vagy egyik reggel mikor sétáltok a busztól, vagy egyik délután amikor végeztek... vagy szünetben, ha nem siet... tökmindegy, csak legyél határozott.

2014. jún. 21. 19:10
 10/11 A kérdező kommentje:
8-as nem hagyom, kösz
2014. jún. 21. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!