Hogyan szólítsam meg a lányt?
"volt már egy pár barátja" ??? Ötödikesen? Basszus, ez durva. :O
Na de hogy érdemleges választ is adjak, mivel majdnem szomszédok vagytok, és nemsokára vége a sulinak, használd ki az időt, és holnap délután menjetek együtt haza! Mintha véletlenül alakult volna így, várd be a suli kapujánál, és muszáj lesz beszélgetnetek, és ez nem is tűnik nyomulásnak. Aztán játszd el ezt csütörtökön is. Ne nyomulj nagyon, inkább baráti szinten beszélgess vele. Aztán elhívhatnád erre-arra, és ebből már le fog esni, hogy érdeklődsz utána.
Köszi, és így jól is hangzik, csak sok a lánybarátnője és fiúbarátja, akik 8.-osok és azokkal szokott menni hülyülni és elég cinkes lenne odaállítanom, tavaly nyáron egyedül volt kint előttük és dumáltunk de akkor nem tetszett annyira én meg köszöntem, hazamentem és elcsesztem amit máig is bánok.
Szerintem az lesz hogy keresem ezeket a pillanatokat és azokat is amiket mondtál, csak ez a kettő lehet, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!