Gorcsosen szeretnek baratot. Ez a baj?
Figyelt kérdés
Nem volt meg baratom, de szeretnek. Vagyis... Szeretnek szeretni. Ha lenne baratom akkor nagyon, de nagyon tudnam szeretni. Azonban felek. Felek a csalodastol. Ez most mi? Ugy ertem (es tudom) tul fiatal vagyok egy "komolyabb" kapcsolathoz, de megis bennem van az, hogy szetetnem megtudni milyen szeretni. Ertitek? 15/l2014. jún. 20. 18:27
2/8 anonim válasza:
15 évesen minek nektek barát? ráértek még vele.
3/8 anonim válasza:
Ráértek még,ha most belefudtok tapasztalatlanul és éretlenül csak rosszul jöhettek ki belőle.
4/8 C0r3 válasza:
Nekem az a gondom, hogy félek, hogy nem leszek elég jó egy lánynak sem, meg valahogy nem is tudnám elképzelni magam úgy, hogy egy lány ölelget stb. Ezért inkább hagyom a francba, majd lesz ahogy lesz.. (16F)
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
#4 cuki vagy :)
2014. jún. 20. 19:02
6/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális dolog ebben a korban, most kezd el az ember érni az ilyesmire... :) Arra azonban nagyon figyelj, hogy ha lehetőség adódik egy kapcsolatra, csak akkor menj bele, ha tényleg szeretnéd, és tényleg a fiú személye az, ami magával ragad. Ezt azért mondom, mert ilyen esetben gyakran csak azért kezdenek el sokan járni valakivel, mert akkor végre van kapcsolatuk, szerethetnek valakit, és teljesen mindegy valójában, hogy ez a személy kicsoda, csak legyen. Remélem értesz :)
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, ertem :) Koszonom a valaszt/valaszokat :) Oda fogok ra figyelni, hisz nekem csak azert, hogy legyen nem kell fiu :) Megegyszer koszonom :)
2014. jún. 20. 20:03
8/8 anonim válasza:
Én is így vagyok 18 évesen ha ez megnyugtat :D De majd összejön, és jelenleg se én vagyok az egyetlen 18 éves lány akinek nincs barátja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!