Miért veszítek a vonzerőmből ha megtudják, hogy mit szeretnék tanulni?
Akárhányszor ismerkedek pasikkal és megkérdik mit fogok az egyetemen tanulni és én elmondom, hogy bölcsészkarra megyek. Akkor elhúznak a francba de azt már meg se kérdik mi a célom vele. Pedig ritka az ennyi idős lány akinek ilyen konkrét céljai vannak.
De ez még a legkevesebb. Volt már olyan, hogy elmondtam, és azt mondták, hogy hú akkor te biztos művelt vagy és onnantól nem akartak tovább velem beszélgetni. És nem tudom, hogy most ezt titkoljam addig amíg meg nem ismernek jobban? Vagy mondjam azt, hogy fodrász akarok lenni csak előtte akarok egyetemet végezni?
19L
Csak hülyékbe botlasz.
Én inkább akkor ábrándulok ki, ha kiderül, hogy korombeli a lány 19-20 éves, és okj-s képzésen vesz részt egyetem helyett.
Persze meg lehet az oka, meg minden, de most mit csináljak, nem érdekel a magyarázat.
Én is elértem az egyetemet, és nekem is voltak nehézségeim, nem lehetetlen.
Mert a bölcsészkarosok általában túlbonyolítják a dolgokat, de a nők úgy maguk is túl szokták bonyolítani a dolgokat. :D De a 2. bekezdésedben is lehet valami.
A 3. amit mondok és a legvalószínűbb, hogy valami más oka van.
Egyébként ugyanígy vagyok, mikor megmondom, hogy Németországban dolgozom, automatice mindenkinek lejön, hogy nem kevés a fizetésem és onnantól kezdve elérni nem lehet a pasit sajnos.
20L
6-os.
Olyan diplomát kell szerezni, amire igény van.
Kutatás és fejlesztés, stb.
Szerinted miért állami pénzből megy az Óbudai Egyetemen a képzés? Mert arra van szükség. És 100 hogy elhelyezkedik az ember azzal a képzéssel, lényegtelen milyen sok a fizetés, mert ki tudják fizetni, és meg is fizetik.
A kérdés az, hogy az ember hajlandó-e reál tárgyakkal foglalkozni.
#9 HAHAHA BÜFÉSZAK XDDDDDDDDDDDDD IKSZDÉ XDDDDDDDDDDDDDDDDD
MILYEN VICCES ENBER VAGY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!