Miért van az hogy én mindig csak haverkodni szeretnék de pők többet akarnak?
Figyelt kérdés
Nem egyszer megtörtént már, sőt sokszor megtörtént, hogy össze ismerkedek egy sráccal, de nekem ő csak egy barát semmi több. És mindig azzal megy tönkre a barátságunk, hogy nekem csak barát neki én meg több vagyok..Miért van ez? 14/L2014. jún. 18. 14:20
1/9 A kérdező kommentje:
nem pők hanem ők..sorry:)
2014. jún. 18. 14:22
3/9 A kérdező kommentje:
az összesnek?:D
2014. jún. 18. 14:26
5/9 anonim válasza:
Mert minden haverlány egyben potenciális célpont is. Ha jól néz ki meg pláne, szinte már-már törvény hogy nyitni kell felé.
Mondjuk azt nem tudom ennek miért kell tönkretenni a kapcsolatot. Ha a lány nem vevő a dologra attól még nem kell bunkónak lenni és elküldeni, leépíteni a kapcsolatot. Én még ilyen miatt nem vesztem össze lánnyal, mert lehet ezt nem tolakodó módon csinálni. De sajna sok férfitársam nem, vagy nehezen viseli a kudarcot.
6/9 A kérdező kommentje:
#4 Köszi nem...-.-" Megjöttem már a lány barátokból nem kell több.
#5 köszönöm:)
2014. jún. 18. 14:47
7/9 anonim válasza:
mintha csak en irtam volna, minden stimmel. :D
8/9 anonim válasza:
# 6 A legtöbb fiú is csak azért kedvesebb veled, mert be akarja tenni a lompost. Te meg utána magadra vess, ha ezt használod ki.
9/9 anonim válasza:
Utolsó te brutálisan hülye vagy na mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!