Mennyire fair dolog ez a fajta ismerkedés? (bővebben lent)
Hogyha szigorúan az én szemszögemből néznénk, akkor nem lenne kérdés, mert nem vagyok anyagias. Persze, a kor előrehaladtával és az életcélok változásával fontos lesz egy biztos anyagi helyzet, de szerintem nem ez az elsődleges. Semmire sem megyünk a milliókkal, ha nincs egyetértés és egy erős érzelmi kapocs. Így megértem, hogy a szűrés miatt egy darabig eltitkolnál bizonyos dolgokat, csak ez meg ugye hazugság egy bizonyos szemszögből. Amit sokan nem tolerálnak.
Mennyire vagy jó emberismerő? Hiszen állhatsz az egészhez nyílt lapokkal is. Persze ez csak az én véleményem.
Szintén személyes vélemény, hogy durva elképzeléseid lehetnek a nőkről, ha enélkül nem tudod kiszűrni, melyik hajt csak a pénzre és melyik nem.
Pont tegnap volt itt egy kérdés, ahol a csaj keresett jóval többet a nálánál idősebb pasijától, érdekes, ott egy pasi se mondta, hogy a srác anyagias. Vajon miért?? Sőt, többen sajnálták és együtt éreztek vele, mert hogy a férfi egó sérül ilyenkor meg ilyenek...
Csak én gondolom, hogy ez a kettős mérce szánalmas és hogy a legtöbb pasinak fingja sincs sem a nőkről, sem arról, hogy igazából mit is akarnak?
10-es válaszoló
Nyilván mindenre lehet kitérő választ adni, úgy hogy ne tűnjön hazugságnak.
Például a következő párbeszéddel:
Ő: Mióta dolgozol a jelenlegi munkahelyeden?
Én: 1 éve
Ő: Előtte hol dolgoztál
Én: Elmondom a korábbi magyarországi munkahelyemet, de nem említem a külföldit.
Ezzel nem hazudok csak nem mondok el teljesen mindent. Lehetne példát mondani a házam esetén is, hogy ne keljen elmondanom az igazat közben nem is hazudok.
Ha így válaszolok és a később ezek kiderülnek, akkor ez nálad szakító ok lenne?
12-es:
Erre csak egy valós példát tudok írni.
Egy fiatal hölgy megismerkedett egy sráccal, tetszett neki mind külsőleg és mind belsőleg és amikor megtudta, hogy menyit keres inkább ki is szállt a kapcsolatból, mert idézem: "csak egy egyszerű munkás és így, hogy fog mellette jól megélni"
Én az ilyen nőket szeretném elkerülni, akiknek nem a pénz a minden. Én úgy gondolom, hogy nem csak diplomás bérből lehet csak megélni, a szüleim rá az élő példák. Velem együtt felneveltek 4 gyermeket tisztességesen és boldogságban.
Jogos a te indokod is kérdező.
De én biztos nagyon kiakadnék ha valaki hazudna nekem... Onnantól kezdve mindig gyanakodnék, hogy hazudik...
Bár nem tudom, nekem ismerkedésnél eddig soha nem merült fel, hogy kinek hány pénze van, nem is arról kell beszélgetni. :D Meg amúgy is a másiknak semmi köze hozzá. :) Volt, hogy valaki mondta, hogy suli mellett dolgozik, de nem firtattuk tovább.
Amúgy kicsit ellent mondasz magadnak. :D Közölted, hogy olyan információkat adsz meg amiből nem derül ki, hogy mennyi pénzed van, utána meg mondtad, hogy azt mondanád nincs se házad, se kocsid, stb.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!