Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire fair dolog ez a...

Mennyire fair dolog ez a fajta ismerkedés? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni lányokkal és azt szeretném elérni, hogy magam miatt kedveljenek meg és ezért az elején pár dolgot eltitkolnék. Vélemények szerint sok olyan NŐ van aki az anyagiakat erősen figyelembe veszi párkeresésnél, ezért magamról olyan információkat adnék meg amiből nem derül ki, hogy mennyi pénzem van. Öt év után hazajöttem külföldről és sikerült egy szép házat és kocsit vennem, valamint sikerült egy jó állást szereznem villamosmérnökként. Ezeket a dolgokat eltitkolnám a kapcsolatunk elején és helyette más információkat mondanék, például hogy nincs se házam és se autóm és technikusként dolgozom, a többi dologban teljesen magam adnám. Ha valaki így is hajlandó velem ismerkedni akkor feltételezném, hogy magam miatt van velem és 2-3 hét múlva közölném vele az igazságot. Kérdésem az lenne, hogy ezt a nők hogy kezelnék, ha már az elején nem mondok nekik igazat és hogy fogadnák ezt a helyzetet? Érdemes így ismerkedni vagy meg se próbáljam? Én egy komoly kapcsolatot szeretnék és nem olyan barátnőt aki csak az anyagiak miatt van velem, mert a korábbi kapcsolatomban ezt éreztem. 30F
2014. jún. 20. 09:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hazugságot, ne adj be nekik, mert a nők ezt azzal aposztrofálják, hogy nem bízol bennük és ezután is csak hazudni fogsz. Csak simán ne említsd, hogy hol és mit dolgozol, annyit mondasz van normális állásod. Mondani mondhatod, csak nem kell részletezni a dolgot, ha már mindenáron így akarod kiszűrni az olyan nőket akik csak a pénzre mennének.
2014. jún. 20. 09:08
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az a gáz, ha hazudozol. Én nem tudnék benned bízni, nem kell direkt mondani, hogy kocsid van, meg hogy megszedted magad külföldön, de az se jó, ha letagadod.

Nem hiszem hogy ha jófej vagy és külsőleg vonzod az illetőt, csak a pénzedért szeretne...

2014. jún. 20. 09:10
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

Még ha ezért le is fognak pontozni, akkor is ezt mondom: Én egyetértek veled. Szerintem ez nem olyan hazugság, még ha "hivatalosan" az is. Én is így csinálnám.

Viszont arra figyelj, hogy azért a nagyon szegényt se játszd meg, aki még a számláit se bírja kifizetni, mert bármennyire is nem fontos a kapcsolatban a pénz...azért ez ebben a korban már elijesztené a nőket, lévén hogy valószínűleg már olyat keresnek, aki mellett biztonságban élhetnek.

A házról be lehet kamuzni, hogy albérlet, ha a kocsi nagyon jó, akkor az azért nehezebb dolog. Ne azzal járj randizni :)

2014. jún. 20. 09:13
 4/19 anonim ***** válasza:
45%

Tök igazad van! Remélem találsz magadnak normális csajt.

Igen figyelj arra, hogy túl szegénynek se mutasd magad. Legyél sima proli, albérlettel :)

A 2-3 hét szerintem kevés, én picit később árulnám el.

2014. jún. 20. 09:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Elsülhet fordítva is: a 2-3 hét eltelte után, mikor közlöd az igazat, azután is rádállhatnak a pénzért. Tehát nem a legbiztosabb szűrő ez. Illetve, személy szerint megvetem a hazugságot, legyen az csekély, kegyes, vagy egy nagyobb. Utána nálam kiesik a párkapcsolat lehetősége. Tehát kétélű fegyver, mert a másik fél emiatt meg is sértődhet, illetve említettem, hogy még utána is ráállhatnak a pénzre. Hiszen 2-3 hét nem nagy idő...
2014. jún. 20. 09:31
 6/19 anonim válasza:
100%
Szerintem nem igazán díjazzuk azt hogyha valaki hazudik, tudom hogy így sokkal jobb mert sokan mennek rá a gazdag pasikra. De mint már előttem mondták inkább ne említsd meg a dolgot mint hogy mást mondj nekik. A másik dolog .. a kapcsolat eleje mindig az ismerkedésről szól..szóval inkább a saját tulajdonságaiddal nyűgözd le a lányt .. és nem fog a pénz szóba kerülni...mert már valamivel megfogtad. Sok sikert szerintem vágj bele :)
2014. jún. 20. 09:33
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat. Kérlek írjátok oda a nemeteket is, hogy külön tudjam választani és nők és férfiak véleményét.

Tapasztalatom szerint ezek a kérdések már az első néhány találkozásnál elő szoktak jönni. Mit dolgozol/dolgoztál? Hol laksz? Albérlet vagy saját? Ha ezekre mind őszintén elmondom, akkor rögtön kiderül az anyagi helyzetem.

2014. jún. 20. 09:35
 8/19 A kérdező kommentje:
DrBorsó: Nyilván elsülhet fordítva is, ezért kértem ki a ti véleményeteket is, legfőképp a nők véleménye érdekel, mivel nem tudom az ő helyükbe beleképzelni magam. 2-3 hét az csak egy szám volt, ez lehet akár több is.(helyzetfüggő)
2014. jún. 20. 09:49
 9/19 anonim ***** válasza:
31%

A nők véleménye nagyrészt az lesz, hogy légy őszinte, ne hazudj stb. Tőlük ne várj más véleményt, mert a saját korlátolt szemszögükből nézik ezt.

(persze az okosabbak megértik a Te álláspontodat is)

Szerintem nagyon jól gondolkodsz, ha neked tényleg fontos hogy tartalmas, hosszútávú kapcsolatod legyen, ami nem a pénzről szól.

Ha megtalálod a lányt akit keresel, ezen a apróságon (hogy nem vallottad be azonnal a vagyonod) csak nevetni fogtok, mert ez valójában egy társadalomkritika (is).

2014. jún. 20. 09:58
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

Jaja, mindenki korlátolt, aki nem szereti, ha hazudnak neki. Még is milyen világban élünk, hogy elvárjuk az őszinteséget??? Hogy van bátorságunk?

Kérdező, ha azt szeretnéd, hogy ne a pénzed miatt legyenek veled, akkor a Mit dolgozol: - Technikus vagyok, dög unalmas. - Nem fog tovább kérdezni.

Hol laksz: - X városban, szép hely, blablabla.

De albiban vagy saját?: - Nem korai még erről témázni?

Tadamm. A lány többet nem fog rákérdezni, mert cikinek fogja érezni. Ha ezek után is randizik veled, akkor minden ok. Ha lelép, akkor valszeg tényleg csak a pénzre hajtott.

Tadamm, egy nem korlátolt NŐ válasza.

(Bár tudom, hogy itt az oldalon nagyon trendi szapulni a női nemet, de azért ne csak ebből álljon már egy hímnemű válasza, kedves 66%-os)

2014. jún. 20. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!