Ti találkoztatok már igazán izgalmas lelkivilágú emberrel?
Figyelt kérdés
Sok ember olyan egyszerű, hamar kiismerhető. Én nagyon bomyolult természetű vagyok, állandóan változom, mivel érdekel az egész világ, mindig újabb és újabb szenvedélyem van, és ez is alakítja a személyiségem. Hasonlóan bonyolult, megfejthetetlen társra vágyom, mert úgy érzem, más nem érthetne meg, nem tudná tartani velem a lépést. Mondták már nekem, hogy furcsa vagyok, de én erre büszke vagyok, és annyira vágyom egy szintén furcsa emberre!!2014. jún. 19. 23:53
1/10 anonim válasza:
A túlzás az egyetlen dolog a világon, amiből sohasem elég. Telhetetlen, néha életellenes.
Én örömmel megismernélek, függetlenül attól hogy fiú vagy, vagy lány.
2/10 anonim válasza:
Igen, én több ilyen emberrel találkoztam, férfival és nővel is.
3/10 anonim válasza:
Nehéz, megmondani neked mi számít annak, de nem vagyok átlag az tuti..:D
4/10 anonim válasza:
Nem lesz könnyű, de hajrá... Az emberek 98%-a olyan amit írsz. (Egyszerű.)
5/10 anonim válasza:
Mi vagyunk a 98%! #OccupyGYiK :(
6/10 anonim válasza:
Kelekótya, ide-oda csapódó, kapkodó, felületes, szétszórt, nincs saját véleménye, álláspontja, a durvábbjai szélhámosak. Szóval nekem nem kéne ilyen hebehurgya lelkivilágú nő.
7/10 anonim válasza:
Szerintem én is hasonló vagyok. Én is ismerkednék nemtől/kortól függetlenül. :)
8/10 A kérdező kommentje:
6-os, szóval ezt jelenti számodra az izgalmas lelkivilág?
Egyébként nő vagyok.
2014. jún. 20. 00:35
9/10 anonim válasza:
Igen, a srác, akivel most alakulnak a dolgaink is ilyen. Változékony, megfejthetetlen, kiszámíthatatlan. Izgi :)
10/10 anonim válasza:
Érdekesnek tűnsz, így ezt a leírásodat olvasva. Bizonyos szempontokból nézve én sem vagyok olyan, mint az átlag, és emiatt nem tudtam én sem hozzám hasonló nőt találni. De nem is tudok hol keresni, ez a legnagyobb baj. Hol laksz, hány éves vagy, ha megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!