Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Boszorkány vagyok? 17/L

Boszorkány vagyok? 17/L

Figyelt kérdés

Önbizalomhiányos vagyok a külsőm miatt.

C kosaras a mellem, ami valami katasztrófa nem tudom, hogy hívják azt a formát, ami a mellemnek van de nagyon rosszul néz ki (talán körte vagy könycsepp forma?)

Emellett itt a kommentekben sokszor olvasom, hogy egy szép arc már meggyőző lehet. Erre akkora, csontos orrom van, mint egy boszinak (már csak a bibircsók hiánycik róla)-de, legalább nem annyira hosszú, mint pinokkiónak.

Éppen ezért az ismerkedéssel is bajaim vannak. Állandóan parázok, hogy mikor jön valaki, aki mondjuk bejön nekem és neki én emiatt a dolgok miatt nem kellek. (Rémálmaimban ezt durván közli is velem )

Fiúk, nálatok ezek a dolgok mennyire befolyásolnak ismerkedésnél? (a mell nyílván később)

A belsőt most helyezzétek egy kicsit háttérbe. (korosztályomban semmire se megyek vele). :/

A normàlis válaszokat előre is köszönöm! :)

2014. jún. 19. 13:57
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm építő jellegű hozzászólásod, bár nem a kérdésre válaszoltál vele. (buksisimit kérsz?)
2014. jún. 21. 19:32
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy te hülyegyerek - a szövegedből nekem ez jött le.

Meg is véded magad ha kell...

Az önbizalomhiányra meg csak annyit: a szépség múlandó, de a belbecs az értékálló lehet - már ha van.

Nekem volt egy barátnőm, aki azt, hogy nem ő volt a legszebb a környéken mindig öniróniával kezelte - "én jól keresek, mert én vagyok a Szarvas-patikában a hánytató" stb - és egy igen népszerű csaj lett belőle, piszok jó társaság volt! Kevés embert ismertem, aki annyira tisztában volt magával mint ő, és azt frenetikusan tudta kezelni.

Rajta a kor csak szépíteni fog, míg mások elvesztik azt...:)

2014. jún. 22. 06:40
 23/23 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2014. jún. 22. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!