Boszorkány vagyok? 17/L
Önbizalomhiányos vagyok a külsőm miatt.
C kosaras a mellem, ami valami katasztrófa nem tudom, hogy hívják azt a formát, ami a mellemnek van de nagyon rosszul néz ki (talán körte vagy könycsepp forma?)
Emellett itt a kommentekben sokszor olvasom, hogy egy szép arc már meggyőző lehet. Erre akkora, csontos orrom van, mint egy boszinak (már csak a bibircsók hiánycik róla)-de, legalább nem annyira hosszú, mint pinokkiónak.
Éppen ezért az ismerkedéssel is bajaim vannak. Állandóan parázok, hogy mikor jön valaki, aki mondjuk bejön nekem és neki én emiatt a dolgok miatt nem kellek. (Rémálmaimban ezt durván közli is velem )
Fiúk, nálatok ezek a dolgok mennyire befolyásolnak ismerkedésnél? (a mell nyílván később)
A belsőt most helyezzétek egy kicsit háttérbe. (korosztályomban semmire se megyek vele). :/
A normàlis válaszokat előre is köszönöm! :)
Tudom, hogy nehéz látatlanba véleményt alkotni. Reménykedem fantáziátok van még. :)
Képet nem küldök (annak a tömegnek sem, akik privátesőt zúdítottak rám)
És nehezebb vagyok egy kacsánál szóval lehet tényleg boszi vagyok
Seprűvel közlekedsz? Amúgy ha nehezebb vagy, mint egy kacsa, akkor nem vagy boszorkány.
Nagyon ügyes vagy, jár a keksz, hogy rájöttél egy kérdésből mennyire vagyok okos.
" Fiúk, nálatok ezek a dolgok mennyire
befolyásolnak ismerkedésnél?"
Erre kértem választ, nem trollkodást, okos lehetsz, hogy felfogtad.
"A korosztalyomban a belsővel semmire se megyek"
Ó de kár hogy csak most tudtam meg hogy felszínes disznó vagyok különben azt írtam volna hogy a belső megszépíthet..
De ha ennyire ismersz aszondom esélytelen vagy és maglyara veled.
AMEN
18/F
"A belsőt most helyezzétek egy kicsit
háttérbe."
Ó, de kár, hogy nem olvastad el, csak benne volt a leírásban.
De ha ennyire tudsz olvasni aZT mondom tanulj egy kis magyart, mert írni nem tudsz.
Elolvastam.
Nem is tettem volna szóvá ha nem írod azt a fél mondat önsajnálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!