Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Boszorkány vagyok? 17/L

Boszorkány vagyok? 17/L

Figyelt kérdés

Önbizalomhiányos vagyok a külsőm miatt.

C kosaras a mellem, ami valami katasztrófa nem tudom, hogy hívják azt a formát, ami a mellemnek van de nagyon rosszul néz ki (talán körte vagy könycsepp forma?)

Emellett itt a kommentekben sokszor olvasom, hogy egy szép arc már meggyőző lehet. Erre akkora, csontos orrom van, mint egy boszinak (már csak a bibircsók hiánycik róla)-de, legalább nem annyira hosszú, mint pinokkiónak.

Éppen ezért az ismerkedéssel is bajaim vannak. Állandóan parázok, hogy mikor jön valaki, aki mondjuk bejön nekem és neki én emiatt a dolgok miatt nem kellek. (Rémálmaimban ezt durván közli is velem )

Fiúk, nálatok ezek a dolgok mennyire befolyásolnak ismerkedésnél? (a mell nyílván később)

A belsőt most helyezzétek egy kicsit háttérbe. (korosztályomban semmire se megyek vele). :/

A normàlis válaszokat előre is köszönöm! :)

2014. jún. 19. 13:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Így látatlanban nagyon nehéz lesz...
2014. jún. 19. 13:59
 2/23 anonim ***** válasza:
Tényleg látatlanban nagyon nehéz megmondani, mert az összkép a fontos, viszont mi ezt nem látjuk, hogy milyen.
2014. jún. 19. 14:01
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Ha annyit nyomsz súlyban, mint egy kacsa, akkor BOSZORKÁÁÁNY!!!
2014. jún. 19. 14:03
 4/23 anonim ***** válasza:

Háááát így meg nem mondom neked, hogy bejönnél e. De tényleg.

A mell viszont teljesen hidegen hagy, ha ott tartunk, hogy hámozzuk a lányt mint a hagymát, akkor teljesen mindegy, hogy körte vagy alma :D (tényleg)

5/23 anonim ***** válasza:

Hiába fényesíted az alma héját, ha az belülről rohad. Ez fordítva is igaz.

Hát nekem pont a belső számít (van barátnőm, ne írjatok)

A kis mell szép - A nagy szétfolyó placsni mell nekem nem jön be, és 30 éves korban már lógna...

15/F

6/23 anonim ***** válasza:

Ha küldesz egy képet akkor biztosat tudok mondani :)

De így látatlanba is biztosan állíthatom, hogy ízlések és pofonok kérdése ez is, mert lesz akinek nem tetszel de nagyon sok olyan lesz akinek viszont csak te kellesz :)

2014. jún. 19. 14:04
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Én tolnálaak Boszik ahhhw boszikám:P
2014. jún. 19. 14:05
 8/23 anonim ***** válasza:
A boszorkányok szexik.
 9/23 anonim ***** válasza:

14:04-es vagyok

Elfelejtettem, hogy 17 éves vagyok :D

10/23 anonim ***** válasza:
Én a nagy mellekért rajongok (sokan vagyunk így), a kicsiket pedig kimondottan csúnyának tartom. Nem hiszem, hogy bármi baj lenne a formájával, ne a ronda szilikonlabdákból indulj ki. Az arcodról pedig kép nélkül lehetetlen bármit is mondani...
2014. jún. 19. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!