Szerethet a srác, ha nem kezdeményez?
Elég nyitott, közvetlen. Viszonozza a flörtöt, de olyan lagymatag. Szerintetek ha tetszenék neki, nem próbálna nyitni felém jobban? Mert nem hiszem, hogy zavarba hozom.
Kicsit úgy érzem, ez már régen rossz, ha ennyire nem kellek neki, hogy nem mer semmit közeledni. Ez nem elég így, nem?
Na de a kérdésre kicsit jobban válaszolva: ha pl nincs önbizalma a srácnak, akkor kellhetsz akármennyire, nem fog neki menni, vagy csak nehezen. Én fél évig vártam, mire odamentem egy nőhöz aki tetszett... és kissé meg is bántam, mert bár megkönnyebbültem, rájöttem, hogy illúziót kergettem és csak külsőre tetszett igazán. Erre is úgy kellett megerőszakolnom magam, nincs sok önbizalmam ilyen téren.
Rohadt könnyű megfogni a könnyű végét és mondani, hogy "azért van a pasinak töke". Azért abban a helyzetben lenni, amikor tőled várják ezt, nem könnyű lenni. Persze mondani könnyű. Ha meg az kell neked, hogy felszedjenek, akkor ne olyantól várd ezt, akinek vagy nincs önbizalma ehhez, vagy nem is érdekled. Keress valami nagydumás' machót, azoknak ez nem okoz lelki válságot. Csak nem csak nálad nem, hanem 30 másiknál sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!