Nagyon szeretnék 1 megtért kereszténylányt, aki élvezi az életet, nem a bulizás és a szesz boldogítja, vannak tervei, van egyénisége, és nem a média az 1-etlen kikapcsolódása, és családcentrikus! Találhatok még valahol ilyen lányt? 24/F.
elég sok eltérés van az egyházak között az különböző egyházak és felekezetek esetében, de mindegyikről elmondható, hogy vannak olyan tagok, akik valóban az egy igaz Istent keresik és szeretnék követni. És persze mindenhol vannak olyanok is, akik nem feltétlenül a szeretetet tartják mindenek felett és sajnos sok esetben az ilyen képviselők tettei alapján ítélik el az egyes egyházak követőit. Gondolok itt azokra a hírekre,amelyek pedofíliával vádolnak papokat. Mindenhol vannak valódi "hívők" és csupán "vallásos" emberek. És az "elvakult, eszetlenül butaságokat hirdetők" nem feltétlenül jobban, mint azok, akik egyáltalán nem hisznek. Szóval bizonyos szempontból számíthat, hogy melyik egyházhoz tartozol, hogy sokan, sokféleképpen élik meg a hitüket. Valakinek beleférnek bizonyos dolgok, valakinek nem. Befolyásolhatja például egy lánnyal való kapcsolatodat, ha nézetbeli különbségek vannak köztetek.
Abból a szempontból viszont, hogy egy Istenben hiszel, és hogy minden ember a testvérünk, valóban nem számít az egyház. Én ugyanúgy imádkozom a nem-hívőkért is. Természetesen nem ítélem el, ha valaki más templomba jár, hiszen őt is ugyanaz hajtja oda, ami engem a mi imaházunkba ;)
7 éve tértem meg és a mai napig Jézussal élek, nem iszok, nem bulizok, nem cigizek, nem érdekel a média, jól érzem magam a bőrömben, 5 gyereket akarok és konduktor leszek :) ... őőőő, de elkeltem
tehát van ilyen, és én azt ajánlom, hogy egy gyülekezet ifjúsági alkalmán keresgélj! (a baptisták jófejek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!