Nagyon szeretnék 1 megtért kereszténylányt, aki élvezi az életet, nem a bulizás és a szesz boldogítja, vannak tervei, van egyénisége, és nem a média az 1-etlen kikapcsolódása, és családcentrikus! Találhatok még valahol ilyen lányt? 24/F.
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 12:31
41/54 A kérdező kommentje:
Na jó látni, hogy még vannak "emberek"! :) Köszi mindent! Nem is hagyom magam, mert amit akarok az jó és nincs aki el tudna tántorítani! :)Mindenki keveri a vallásokat, de Én csak naturalisztikus emberként akarok élni a párommal és hinni Istenben, és mindabban amit Ő tud adni!! Mindenki így úgy Isten meg a vallás miatt van a sok háború stb.... Ez nem igaz! Az emberek miatt van minden! Csak valakire fogni kell!! Isten alatt az életmódot értem a tudatos életmódot és az igazi boldogságot!! :)
2014. jún. 18. 13:50
42/54 anonim válasza:
pár millióan muszlim gyülekezetbe is járnak, meg a sinto vallás sem kicsi a buddhizmusról nem is beszélve.
A létszám nem mérvadó, ez nem számháború, hogy ha többen vagytok igazabb :)))))
43/54 anonim válasza:
én értem hogy mire gondolsz, de az h hisz Istenben és boldog kevés. Ellőbb utóbb te is ráfogsz jönni, h a nézeteid ennél sokkal szélesebb körű. Mért itt ismerkedsz? Erre vannak sokkal jobb helyek is. Rengeteg ismerősöm van, aki a gyülekezetünkben ismerte meg a párját, és azóta is boldogok együtt, összeházasodtak, született pár gyerekük stb.
Mi is több ezren vagyunk, nemmelesleg.
44/54 anonim válasza:
Én egy keresztény lány vagyok. Nem megtért mert engem már kiskorom óta így nevelnek. Van egyéniségem, leszarom a mádiát és fontos a család. Konkrét céljaim vannak az életben. De szeretek bulizni. Nincs olyan ember aki nem szeret. És szoktam inni is ugyan úgy ahogy csokit is eszek, alszok, tanulok. De semmit se viszek túlzásba. Ostobaság valakit ezért elítélni. De te tudod, hogy keresztény létedre miért a látszat alapján ítélsz azaz, hogy miért gondolod valakiről aki néha eljár táncolni, szórakozni a barátaival, hogy nincsenek céljai és valami valóság show-n "művelődik".
45/54 anonim válasza:
Melyik egyházhoz tartozol, kérdező?
46/54 A kérdező kommentje:
Nem tartozok sehova! Járok gyülekezetbe, ennyi! Istenbe hiszek!
2014. jún. 18. 14:19
48/54 A kérdező kommentje:
Gyülekezet bárhol van! Kecsó meg Pest! De nem ez számít! Miért ilyen fontos?
2014. jún. 18. 14:40
49/54 anonim válasza:
Mert nem mindegy, hogy mondjuk egy katolikus vagy akinek az a célja, hogy szeressen minden embert bármilyen is és szeresse saját magát. És tisztában van azzal, hogy a Biblia nem szó szerint értelmezendő vagy pedig valamilyen gyenge jellemű emberke akit beszippantott valamilyen szekta szerűség ahol világi baromságokkal traktálják a fejedet.
50/54 A kérdező kommentje:
Nem vagyok katolikus de mindenkit szeretek 1formán! Ezzel Te azt írtad, hogy csak a katolikusok tudnak mindenkit szeretni! A többi embert lenézve ezzel! Ilyenek ne adjanak tanácsot inkább! :)
2014. jún. 18. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!