Nagyon szeretnék 1 megtért kereszténylányt, aki élvezi az életet, nem a bulizás és a szesz boldogítja, vannak tervei, van egyénisége, és nem a média az 1-etlen kikapcsolódása, és családcentrikus! Találhatok még valahol ilyen lányt? 24/F.
# 30
Akkor mi a francért van neked szükséged a kereszténységre, hogy a Jézusi tanítások szerint élj és cselekedj?
29:
Diszkriminál, mert neki nem kell a nem megtért keresztény. :D
Ha valóban az lenne nem gondolod, hogy mindenki őt követné? A te igaz utad csak annyira igaz mint a muszlimnak mohamed, buddhistának buddha, vagy nekem a söröm :DDDD
Rettentő nagy vakság nem észrevenni, hogy nem más, csak olyan mint a többi.
Tömören az igazság k. relatív dolog, a tény meg tény.
Szóval nem tény amiben hiszel, pont annyira kamu mint szerinted a másik vallás.
Innentől nem nehéz belátni, hogy a hívó egyúttal vak is.
Na ezért vagyok nagyon szkeptikus a hívőkkel szemben.
(és nem egy esetben sokkal rosszabbak mint a részegeskedő libák. Azok legalább őszintén berúgnak. A hívők álnok módon tudnak rosszak lenni, fű alatt, semmi őszinteség. Nem ismerik el, hogy csak emberek. De nem akarom szét offolni ezt az egészet. A kérdésed önmagában bizonyítja miről beszélek.)
szia kérdező! jó olvasni a soraidat :) ne foglalkozz azokkal, akik még nem élték át a hit és a megtérés boldogságát, mert amíg nem érezték meg a saját életükben a kegyelem és a Krisztusi szeretet nagyságát, nem fogják megérteni, miről beszélsz, hanem emberi logikával kiokoskodott elméletekkel fognak érvelni. Ez pedig sosem lesz közös nevezőn, hiszen Isten nem emberi logikával megmagyarázható.
Biztos vagyok benne, hogy te is meg fogod találni a neked teremtett társat ,akivel megélheted a szerelem minden szépségét :) valaki már írta előttem, hogy esetleg a gyülekezetben (nem, kedves mindenki, nem szekta, hanem gyülekezet...), ha jársz több hasonló gondolkodású lány lehet. Én baptista vagyok, nálunk például egy nagyon jó fiatalokból álló ifjúsági kör van, ahol évről évre egyre többen térnek meg. Korunkbeli fiatalok, ugyanúgy gimnazisták, egyetemisták stb., csak összetartja őket a hit. De tulajdonképpen bárhol szembe jöhet veled a nagy Ő. Én például a gimnáziumi osztálytársamban találtam meg a társamat, akivel együtt hisszük, hogy az úr egymásnak szánt minket. Ez a kapcsolat Isten egyik legszebb ajándéka számomra és a párom is így gondolja. Imádkozni fogok érte, hogy Te is megtaláld a szerelmed ;) áldjon az Úr! 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!