Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találok olyan pasit...

Vivikeeee34 kérdése:

Miért nem találok olyan pasit aki szereti a rap zenet? de nem ilyen rtm. Meg essem. Hanem wu-tang. Ice Cube. Stb. aranylag szep lany vagyok. :/

Figyelt kérdés
Ice cube
2014. jún. 18. 00:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Mert nem verhetem ra a faszom a pofadra mega csocseidre??
2014. jún. 18. 01:22
 32/36 anonim ***** válasza:
Essemm a neve :) Nálam több éve majdnem mindennap szól Essemm és ha olyan lánnyal lennék aki nem szereti az is simán megoldható, benyomok egy fülest és kész. Viszont akkor elvárom, hogy nekem se kelljen hallgatni azokat a zenéket amiket ő szeret és én meg ki nem állhatok. Persze jó az, ha egyezik a zenei ízlés, de szerintem ne ez legyen a fő szempont
2014. jún. 18. 01:42
 33/36 A kérdező kommentje:
azyza amugy a legjobb arc. :D
2014. jún. 18. 07:31
 34/36 anonim ***** válasza:
És rohadt béna az ágyba....
2014. jún. 18. 08:47
 35/36 anonim ***** válasza:
nekem meg már a tököm kivan ezekkel a zenékkel. az osztályomban mindenki ezeket hallgatja. egy címet nem tudok, az összes itt említett előadóról hallottam már...
2014. jún. 18. 09:40
 36/36 anonim ***** válasza:
Essem egy csíra
2014. jún. 18. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!