Vivikeeee34 kérdése:
Miért nem találok olyan pasit aki szereti a rap zenet? de nem ilyen rtm. Meg essem. Hanem wu-tang. Ice Cube. Stb. aranylag szep lany vagyok. :/
Figyelt kérdés
Ice cube2014. jún. 18. 00:37
12/36 WheneverYouWant válasza:
Van egy barátom aki ilyeneket hallgat... Több évet lógtunk nap mint nap egymás hátán és végig ilyeneket hallgatott... pár jó szám nekem is tetszett de alapjában véve nem jön be... Neki már több mint egy éve van bnője csak azért írtam hogy ne add fel gyorsan... van remény ilyen pasit találni...
13/36 A kérdező kommentje:
haha minek, akit nem akkarok ugyse igazolok vissza. nem?!:D
2014. jún. 18. 00:56
15/36 anonim válasza:
Na hadd lassunk meg abbol a csocsbol!!!!
16/36 A kérdező kommentje:
Bronxba amugy most. de am meg Bp.. es soha senki nem akar komoly kapcsit tolem.. csak kis bu*i fa*zok :D:D
es ettol kivagyok mar. :D
2014. jún. 18. 00:59
17/36 anonim válasza:
Én komolyat keresek, de úgy érzem picit éretlen vagy még:)
19/36 A kérdező kommentje:
nem vagyok eretlen, inkabb laza.. itt kint ilyen az elet.
otthon pedig prud mindenki sirankozik. :)
2014. jún. 18. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!