Vivikeeee34 kérdése:
Miért nem találok olyan pasit aki szereti a rap zenet? de nem ilyen rtm. Meg essem. Hanem wu-tang. Ice Cube. Stb. aranylag szep lany vagyok. :/
Figyelt kérdés
Ice cube2014. jún. 18. 00:37
21/36 anonim válasza:
En nem vagyok pawa. Nagyfaszu szoros pacak vagyok es szivesen televerem a csicseidet ha akarod!
22/36 A kérdező kommentje:
aha itt dolgozok kb 2 eve..:)
verd anyadat tele ne engem
2014. jún. 18. 01:08
23/36 anonim válasza:
De akkor, hogy jöjjünk össze ha én meg Bp-n lakom:P
24/36 A kérdező kommentje:
penteken 12kor ferihegy. :DD
2014. jún. 18. 01:09
26/36 anonim válasza:
Mert a rapzene divatja lecsengett. 10 éve még én is lógós gatyában meg mezbe toltam. Kevesen vannak, akik úgymond kitartottak.
27/36 anonim válasza:
Én pl bírom a rap-et(nem ismerkedni akarok), busta meg essem, meg assem se jó, a magyarok közül Sub Bass, meg az Animal Cannibals a király, de azért Siska, meg a Barbárok se rosszak... amerikaikból meg szinte mindet bírom, kivétel a Lil Wayne cingárrépát, meg pár álgengsztert...
28/36 anonim válasza:
a páwamajmok meg egytől-egyik csírák... verik a nyálukat arra, amit a mamitól lenyúltak... szolis tajk*csögök, és a csupasz lábukkal, mélydekoltázzsal veretik, hogy ők a valakik... ha normális srácot keresel, aki csípi a Rap-et, de nem az ilyen csírákat, akkor rossz helyen keresel... szerintem nemsok ilyen vagy Mo-n belül...
29/36 anonim válasza:
amúgy jó didkóid vannak, megpaskolnám őket :D de elég partyshit kinézeted van, ami nem előítélet, csak ilyen külsővel nem fogsz értelmes srácot találni... és nem az arcodról, hanem az öltözködésedről beszélek... nemkell túlzásba vinni semmit...
30/36 anonim válasza:
de komolyan ilyen azyza félékkel vereted, vagy csak kamu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!