Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én vagyok a szemét?

Én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés
Mert nem akarok belemenni egy távkapcsolatba.. F

2014. jún. 17. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen szemét vagy
2014. jún. 17. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha elotte hulyitetted a lányt te vagy
 3/8 anonim válasza:
Hát ha szereted és szeret ő is akkor igen. Ha ellenkezőleg van akkor nem:D
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt se tudjuk, hogy mi van a háttérbe, vagy,hogy akkor miért is irsz/beszélsz a másik féllel...ez igy elég gyenge!egészitsd ki magad!
 5/8 anonim ***** válasza:
túl sok az info meg túl hosszú így nem olvasom el
2014. jún. 17. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:

volt egy fellángolás, meg találkozás stb... de meguntam várni, érzelmileg nehezen bírok ki pl 2 hónap várakozást...

Nem azért mert türelmetlen vagyok, de teljesen elvesztem a koncentráció képességemet, ráadásul más sem jár a fejemben csak ő és ő, olyan mintha soha nem kapnám meg....

2014. jún. 17. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy szemét. Egy távkapcsolat nem működhet hosszútávon. Előbb utóbb elunjátok, és kerestek valaki mást, olyat aki a közeletekben van.
2014. jún. 17. 18:01
 8/8 anonim válasza:
Ha esetleg tudjátok, hogy nem mindig/sokáig lesztek még távol, és szereted őt, akkor szerintem megéri várni. Én is ilyen helyzetben vagyok...de ha minden jól megy hamarosan végleg hazamegyek. Nehéz a távkapcsolat, én is sokat szenvedtem...de ez majd csak erősíti a kapcsolatunkat. Sok sikert :) L
2014. jún. 18. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!