Miből lehet észrevenni, ha egy velem azonos nemű többet szeretne, mint barátság? ha nem veszi le rólad a szemét? Az jel a néz? Vagy az barátság?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 11:35
1/3 A kérdező kommentje:
leszbikus lányokat kérdezem.
2014. máj. 2. 11:44
2/3 anonim válasza:
Nos, en leszbikus lany vagyok. Ez onmagaban nem egy jel. Ha o leszbikus akkor lehetseges hogy egyszeruen csak csinosnak talal, bejossz neki. De ha nem vagy biztos benne hogy a nok irant erdeklodik akkor ez nem jelent semmit :) minden esetre az lenne a leg celszerubb ha nyiltan megkerdezned tole. De mindenkepp tedd hozza hogy nem problema ha igy van , csak tisztazzatok.
3/3 A kérdező kommentje:
Én (hetero) vagyok csak furcsáltam hogy néz nagyon egy lány,nem tudtam kiigazodni rajta,és amikor ránéztem,ő tovább nézett..
2014. máj. 2. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!