Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Felesleges élnem! Még egy...

Felesleges élnem! Még egy csajt se tudok össze szedni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nehogy már most öld meg magad amikor megy a foci VB! Kit érdekelnek acsajok ilyenkor? :DD
2014. jún. 17. 17:57
 12/19 anonim válasza:
Szedd már össze magad, azt hisszed te vagy az egyetlen? Itt vagyok 18 évesen és azt se mondhatom hogy a csókon is túl vagyok. Mert nem, nem te vagy az egyetlen aku szingli. Meg már rossz látni hogy így írod "össze szedni". Össze szedni akarsz k**rvákat keress. Ne pedig szerelmet.
2014. jún. 17. 17:57
 13/19 anonim ***** válasza:
szilvásbuktát
2014. jún. 17. 18:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyire hülye az az ember aki a másik nemnél aratott sikerre teszi fel az életét?
2014. jún. 17. 18:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

én ma fedeztem fel, honnan ered a szilvásbuktázás :D nehogy már ma támadjanak öngyilkos gondolataid :D

ha szegedi vagy, sütök is neked :)

2014. jún. 17. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Isten valamiért mégis megteremtett.

Ne rinyálj, de mielött öngyilkos lennél, ne felejtsd el hogy lehetne boldog életed is, ha kűzdenél érte.

Egyáltalán hány éves vagy?

2014. jún. 17. 18:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem jön össze egy sem,ez van...

Mit csinálj? Amit szeretsz,foglalkozz olyannal és ne foglalkozz ezzel.Egy idő után már nem is fog érdekelni kb...

2014. jún. 17. 18:58
 18/19 anonim válasza:
Lehet nem jó helyen keresgélsz.De senki miatt nem erdemes meghalni...
2014. jún. 17. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Azért vicces látni, hogy más nyomorán az ember mindig abszolút kitartást és sziklaszilárdságot kíván, míg tömegek depressziósak ebben az országban. Az is, hogy lekicsinylik a problémát, holott életek úsznak el párkapcsolatokon, házasságokon, vagy csak férfiakon/nőkön, ahol a legtöbbször a legalapvetőbb szabályokat nem tartják be a felek.

Kérdező, nyugalom. Higgadj le. Ülj le egy székbe, és gondolkozz el, hogy eddig mit csináltál, és mi nem sikerült, majd próbáld meg máshogy. Higgy magadban, fogadd el magad, ez az első és legfontosabb. Az önbizalomhiányos férfi abszolút vesztes fél. Beszéld meg ezeket a problémákat hozzád közel álló emberekkel is, meríts erőt. Hidd el, nem nagy dolog ez, rá kell érezni az ízére. Valakinek ez könnyebb, valakinek nehezebb. Igen, az élet igazságtalan, de az a szerencse, hogy jó eséllyel magunk korrigálhatjuk ezt, ha teszünk érte. Minden elérhető az életben, ezt tartsd szem előtt, minden. Lehet, hogy emberfeletti elszántságot kíván, de aki jól csinálja a dolgait, az mindig célba ér. Hajrá!

2014. jún. 17. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!