Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elkezdjem szedni az Elevitet...

Elkezdjem szedni az Elevitet vagy felesleges?

Figyelt kérdés
PCOS-os vagyok 4 hónapja szedem a Merckformint és 3 hónapja rendszeres a menstruációm(előtte egy évig nem volt) a párommal szeretnénk próbálkozni baba ügybe (az orvos 50%esélyt ad rá,hogy sikerül)szerintetek elkezdjem szedni az elevitet?már nagyon szeretnénk babát és azt szeretném,hogy mindennel hozzá is segíthessek amennyire csak lehet,persze tudom,hogy ez csak vitamin de akkor is.
2009. aug. 5. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2009. aug. 5. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet bmilyen magzatvédő vitamint szedni,plusz e-vitamin és palástfű tea!Olvass utánuk,tényleg hasznosak!

Sok sikert!

2009. aug. 5. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nézd, az elevit nem segit hozzá a könnyebb teherbeeséshez! Sokan igy gondolják, pedig ez tévedés! Folsavat kell csak szedned a terhesség előtt, mert az jó, ha már akkor van a szervezetedben, amikor megfongan a pici. Én a könnyebb teherbeesés érdekében a cickafark és palástfü teát javaslom.

Meg a folsav. Sok sikert!

2009. aug. 5. 22:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,hát én is remélem,hogy össze jön a baba! :) a cickafark és palástfű teát azt lehet egy napon inni?mert én hallottam olyat,hogy az egyik nap az egyiket a a másik nap a másikat kell inni?!
2009. aug. 5. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
A cickafark teát a peteérésig idd napi két pohárral utána a palástfű teát napi két pohárral.
2009. aug. 6. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!