Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, főképp a ti válaszotokat...

Fiúk, főképp a ti válaszotokat várom, de lányok is írhatnak! Van egy fiú aki tetszik. Többi lenn. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13-14 évesek vagyunk. A suliban elveszi mindig a sapim és felveszi, meg a múltkor napszemcsinket is elcseréltük(mármint nyárra vagy még tovább is). Jófejnek tart, és azt mondja jó a stílusom. Askon kérdeztek tőle engem is pontozásnál, és 10/7-8at kaptam. A barátnőjével azután a nap után szakított hogy felvette a cuccaim és látott közelről.Jó mondjuk ez akár véletlenis lehet de na... Akkor adott 7-8 pontot is mert azelőtt csak 6 voltam. Egyszer beszéltünk facen, akkor tök jó fej volt, próbálta a beszélgetést folytatni meg minden. Már mentünk egy irányba ishaza és odajött mellém nem ment mögöttem mint aki nem ismer. Akár meglehet hogy bejövök neki?de akkor miért nem keres? én milyen témával tudnák ráírni amivel nem zavarom/idegesítem? nem akarok a szokásos szimizuhogyvagymitcsinálsz? sablon szarokkal jönni de már az is elavult hogy róla kérdezgetem. Dehát több ötletem nincs. SEGÍTSETEK:c
2014. jún. 17. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:

*tudnék

kicsilány, neked nem való még a fiúzás. nőjjél fel.

2014. jún. 17. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Járjatok, de ne várj sokat, mivel túl fiatalok vagytok.
2014. jún. 17. 15:42
 3/10 anonim válasza:
Jézusom. Minek neked fiú? Még gyerek vagy.
2014. jún. 17. 15:46
 4/10 A kérdező kommentje:
segítséget kértem, nem kioktatást.
2014. jún. 17. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne hamarkodj el semmit, amúgy elmentek ide-oda és majd kialakul.
2014. jún. 17. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:

a kioktatás is egyfajta segítség :)

primer prevenció.

2014. jún. 17. 15:59
 7/10 A kérdező kommentje:
dehát nyár van és nem találkozunk:c
2014. jún. 17. 16:01
 8/10 PearlDiver ***** válasza:

Ha csak 7-8at kaptál akkor nincs esélyed. Legalább 9et kéne.

Szerintem ha nem hagyod, hogy küzdjön érted, ez a srác sosem fog rád felnézni. Szóval légy kedves, aranyos, és majd kiderül, megérdemel-e téged.

2014. jún. 17. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 13 évesen nem kellene ezt erőltetni. Korai még, csak ki fogsz égni.

Igaz, hogy manapság minden csúszik, és én is ismerek olyan 12-13 éves lányt aki minden második hétvégén részegre issza magát, és 17 éves barátja van. El sem tudom képzelni, hogy mit művelhetnek.

2014. jún. 17. 17:25
 10/10 anonim válasza:
Szia én is 13 éves vagyok.Írj üzit!!:)
2014. jún. 17. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!