Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, aki tetszik,...

Van egy lány, aki tetszik, hogyan tudassam vele?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, már 2 éve jó barátok vagyunk.

Először utalásokat tegyek, arcra puszi, ilyesmi?

Abban segítsetek főleg, hogy hogyan kezdjem el az egészet.

HELP!

Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :)

16/F

2014. jún. 16. 22:25
 1/5 anonim válasza:
hát szerintem mond neki hogy milyen csinos ,szép,dicsérd meg a haját a ruháját. aztán kérdezd meg tőle hogy szerinte e nem lehetne e köztetek több is mint barátság.
2014. jún. 16. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb az egyenes út: kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmenni veled valahova, esetleg sétálni. Esetleg elmondhatod neki, hogy igazából kedveled, de ezzel lehet, hogy csak sokkolod, szóval csak finoman.
2014. jún. 16. 22:30
 3/5 A kérdező kommentje:

csak az a baj, hogy kb 1 hónapja letisztáztuk, csak barátságot szeretnénk.

csak akkor még nem éreztem így. :(

sétálni minden másnap járunk, találkozgatunk is.

köszönöm azért. :)

2014. jún. 16. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor ő akar, nem? Bókolj neki, éreztesd, hogy csinosnak tartod, hogy imádod a vicceit, őt, satöbbi. Ölelés, üdvözlő-búcsú puszi is belefér szerintem. Figyeld a reakcióit, ha rosszul reagál, hagyd abba. Ha csak meglepődik, de nem zavarja, azzal nincs semmi baj.
2014. jún. 16. 22:38
 5/5 A kérdező kommentje:

igen, szerintem ő is akarja.

köszi a segítséget.

2014. jún. 16. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!