Fiúk! Mi fog meg egy csajban? Elvárjátok, hogy kezdeményezzen, vagy jelezzen valahogy? Tetszik nektek egy bátor csaj?
Nem varom el csak ha nem jelez akkor nem látom rajta az érdeklődést,nem megyek oda és nem lesz semmi.
18/F
Szerintem nem árt ha a lány nem tök passzív, hanem ő is tesz a kapcsolatért. Viszont nem kell túlzásba vinnie, hagyjon teret a srác udvarlásának is, ez ilyen nőies dolog. De egyáltalán nem baj, ha időnként meglep :)
24F
A szeme! Mindig azt nézem először. Abban rögtön látni hogy milyen már aki képes ezt meglátni. Tetszik e egy bátor csaj? Határozottan igen. Szerintem sokkal egy szerűbben ki is lehet velük jönni ha valami nem tetszik akkor meg mondják így a problémákat is hamar meg lehet oldani. Nem egy hétig duzzognak valamin. Az ha kezdeményez egy lány szerintem teljesen rendben van, elvégre egyenjogúság van és a 21.ik században élünk. ÉS így az sem fog ott lógni a levegőben másnap hogy mi lett volna HA.
Amúgy hol lehet ilyen lányokkal találkozni?:D Nekem eddig csak 2höz volt szerencsém :) 25\F
Nem várom el, de ha kezdeményez, akkor biztosabb az, hogy nem csak udvariasságból nem küldd el, hanem akar is tőlem valamit.
A jelzés meg tökmindegy, mert elég sokan szoktak úgy jelezni, hogy a pasi nem biztos, hogy észreveszi, meg a pasik is szeretnek mindenbe belemagyarázni azt, hogy ez most jel volt.
Szerintem mindent leírtak már.
Ha te mész oda és kezdeményezel, az félreérthetetlen.
Én már fürödtem be egyszerű "jelzések" miatt. Amit csak én értelmeztem annak.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!