Tényleg nem létezik már egyszerre érzelmes és intelligens srác?

#31,
Az a baj hogy a legtobb p*csa (most nem rolad beszelunk, teged nem ismerlek, nem tudom mit tudsz "nyujtani") csak a kezevel teszi mindezt (nekem csak olyan pasi kell aki fizeti nekem ezt-azt-amazt, meg jo az agyban, adoniszi teste van, jo munkaja, sok ideje, stb.), aztan meglepodik mikor ezek az elvarasok senkiben nincsenek meg, vagy nem ot valasztjak. Mellesleg ha tenyleg nem ilyen vagy, akkor amit keresel, az nem latszik elso ranezesre, elso beszelgetesre. En pl. kifejezetten jol keresek, mind magyar mind kulfoldi szemleletben (nem hencegesbol, az a netto 2500€ sokmindenre eleg...), de szamomra a kicsit hordottabb, viseltebb ruhak kenyelmesek. Persze dolgozni nem ugy jarok mint egy hajlektalan, de pl. szorakozohelyre sem ugy megyek, hogy az ingem koldokig van gombolva, a nadragom ugy feszul hogy mozdulni sem tudok, stb. Osszessegeben, sosem belyegeztek meg a jo pasi jelzovel, es tippelj, erdekes modon, mindig sikerult kifogni a normalisabb lanyokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!