Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg nem létezik már...

Tényleg nem létezik már egyszerre érzelmes és intelligens srác?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 15:35
1 2 3 4
 11/34 Mr. Truth ***** válasza:
45%
de létezik... abba a k**va barátzónátokba keressétek őket... mert az összes normális pasi ismerősötök ott van amig ti a taplókat hajkurásszátok...
2014. jún. 17. 15:44
 12/34 anonim ***** válasza:
Az IQ és az EQ nem zárják ki kölcsönösen egymást, de ritka az olyan ember, férfi és nő is egyaránt, akinek mindkettő magas.
2014. jún. 17. 15:44
 13/34 anonim ***** válasza:
Az én barátzónámban egy beképzelt, arrogáns, de valójában önértékelési zavaros, semmit befejezni nem képes ember van, de ő is csak azért, mert mindig kullog utánam, hiába mondom neki, hogy ha 3 alatt már visszautasítottam 5-ször, akkor nem fogom magam meggondolni. És újra és újra megtalál, pedig annak idején nem is beszéltünk sok-sok éve, mert annyira megsértődött. Na akkor mi is van a barátzónával? Kit is keressünk ott?
2014. jún. 17. 15:47
 14/34 anonim ***** válasza:

Léteznek, bár valóban kihalóban lévő faj...

Viszont a 11-esnek nagyon igaza van ebben! :)

2014. jún. 17. 15:47
 15/34 anonim ***** válasza:

#13: Ha ilyen véleménnyel vagy róla, akkor mit keres a barátzónádban?

A 11-es válaszoló nem a haveri társaságról beszélt... szerintem. ;)

2014. jún. 17. 15:48
 16/34 anonim ***** válasza:
Attól, hogy azt hiszi a barátzónás srác, hogy hű de nagy parti, még nem feltétlenül az. Sőt, lehet, hogy pont ő a legnagyobb kretén.
2014. jún. 17. 15:49
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem is igazán barátzóna, inkább arról van szó, hogy zaklat, és nem képes felfogni, hogy loholhat bármennyit utánam, akkor se fog kelleni, mert egy lúzer.
2014. jún. 17. 15:50
 18/34 anonim ***** válasza:

A kérdés: Ha ekkora egy főnyeremény vagy, akkor miért kerültél a barátzónába? Elárulom: mert nem is vagy akkora főnyeremény.

Ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=3VXXXX9iVPI

2014. jún. 17. 15:53
 19/34 anonim ***** válasza:

#11-nek sajnos sokkal több igazság van a mondandójában mint az sokaknak tetszik.

Ha az utcán véletlenszerűen összefogdosok 100 lányt, és mindnek le kéne írni milyen pasira vágyik, akkor tele lesz értelmes, és intelligens srácokkal.

És 90%-uk állandóan beválasztja a hót ellentétest. :)

Én ezt a jelenséget személy szerint a "nők legnagyobb hazugsága" néven tartom számon.

2014. jún. 17. 15:53
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
Én érzelmes és intelligens vagyok, majd dugunk ok?
2014. jún. 17. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!