Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért imponál a lányoknak az,...

Miért imponál a lányoknak az, ha tudják egy férfiról, hogy már sok nővel volt dolguk?

Figyelt kérdés
Az illető férfi bizonyosan tud valami a nőkkel kapcsolatban, de ezek általában csak kihasználások. Mégis a lányok ezt nem értik meg, és általában azt hiszik, hogy majd ők lesznek azok, akiknél megállapodnak.
2014. jún. 16. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez tényleg érdekes jelenség.

Engem is érdekelne. :)

2014. jún. 16. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Személy szerint ez nekem nem imponál. Az sem kikötésem, hogy szűz legyen, de biztos megvan az a partnerszám, amin felül inkább másfelé nézek.
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem az imponál hogy sok nővel dolguk. Hanem azért volt sok nővel dolguk bizonyos pasiknak, mert olyan tulajdonságokkal bírnak amik imponálnak a nőknek.
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Számomra pont hogy negatív, ha sok nővel volt.
2014. jún. 16. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is imponál, ha egy hölgyben már sok pasi megfordult. :$
2014. jún. 16. 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem imponál, mert nem lenne valami nagy bizalmam felé. Ha viszonylag normális viselkedésű is, nem az a fajta, aki megcsalná a barátnőjét is, nem tudom, hogy később nem-e fogja azt mondani, hogy nem tud egy nőnél megállapodni, megunja azt, hogy csak egy nővel van huzamosabb ideig, szóval vonzza a változatosság eme formája. Persze lehet mondani, hogy akkor tenni kell érte, hogy változatos legyen a szex, de ne én érezzem már magam rosszul, leginkább Ő neki kell rendet rakni a fejében.

A másik pedig, hogy az esetek nagyobb részében az ilyen férfi biztos, hogy visszavágyik valamelyik volt barátnőjéhez, és elkezd engem hasonlítgatni hozzá. Köszönöm, az ilyenből nem kérek.

2014. jún. 16. 15:37
 7/10 Ramcsiii ***** válasza:
Hát nekem sem jönne be ha olyan nagy szoknyavadász lenne.. Hogyan tudnék akkor benne megbizni,nálam ez nemhiszem hogy menne..Majd aztán ünnepelne,hogy Juhééj megvan a 20-ik is..:D
2014. jún. 16. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha sok nônek volt vonzó, akkor biztos tudhat valamit, és azt sejteti, hogy tapasztalt. Bár mondjuk, aki nem tudja, hogy hány csajjal volt, attól menekülök. A pasik szeretnek túlozni, így nehéz rájönni az igazságra. :D
2014. jún. 16. 16:00
 9/10 anonim válasza:
Számomra egyáltalán nem imponál / imponált. Mai napig ha rágondolok, hogy a vőlegényem volt más nővel is rajtam kívül akkor elkap a hányinger és ez vica versa így van.
2014. jún. 16. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem inkább taszítana.
2014. jún. 16. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!