Szerintetek ez így korrekt döntés?
Ismerkedek egy fiúval aki nagyon szimpatikus nekem. Ha ő is úgy akarja ( már pedig ezt érzem mert akkor nem randizgatnánk) akkor összejönnék vele. Viszont jön a bökkenő, két hét múlva elmegy a Balcsira, ott fog dolgozni, 2 hónapig. Júliusban és augusztusban.Egyébként Magarország keleti felén lakunk így lehetetlen hogy találkozzunk, mert gondolom haza nem igazán fog jönni.
Arra a döntésre jutottam, hogy ha most úgy döntünk hogy ismerkedünk stb akkor még nem jövünk össze hiszen két hónap távlatából azért nem várhatom el egy fiútól hogy ne "csajozzon" esetleg a 2 hónap alatt.
Persze magamat ismerve én kibírom de hogy ő kibírja-e azt nem tudom, és így ez által szeretném elkerülni a megcsalás lehetőségét, mert nekem mindegy hogy 1napja, 1 hete vagy 1 hónapja járunk a hűtlenség az hűtlenség.
Na viszont ha haza jön és még mind ketten akarjuk ezt az egészet akkor megpróbáljuk együtt.
Nagyon fontos neki ez a munka, mert a közelben is lenne munka csak ott 1 hónap alatt keresi meg azt amit itt 2 hónap alatt.
Bár még mindig van egy lehetősége ami holnap dől el, mert megy egy próba munkára, és ha felveszik állandóra akkor marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!