Tudom, hogy nem egy korrekt kérdés, de a férfiak vagy a nők a rosszabbak a másik féllel?
Figyelt kérdés
Melyik nem a nagyobb szemét?
(ha lehet kérnék kort és nemet is a válaszhoz)
2014. ápr. 24. 20:13
1/13 anonim válasza:
igazából ez elég szélsőséges, sok olyan nőt/lányt ismerek akik eléggé kihasználják a az embereket (nem csak a férfiakat)
és vannak olyan férfiak is akik miatt már én szégyenkezem
14/f
2/13 anonim válasza:
Mindkét nem között vannak rendes emberek és akasztani való szemétládák. 17/F
3/13 A kérdező kommentje:
Ezekkel az általánosításokkal egyet is tudok érteni, de azért csak megfogalmazódik bennetek, hogy összességében melyik nem a szemetebb?
2014. ápr. 24. 20:17
4/13 anonim válasza:
Is-is. Nyilván egy férfinak a nők szemetebbek, mert őket a nők verik át. A nőknek meg a férfiak, mert őket meg a férfiak verik át.
5/13 anonim válasza:
Erről az jut eszembe, hogy, vádlott beszól a bíróságon az ügyésznek a vádak után;
"...Ezek után azt mondanám önre hogy a jó qva anyját, de én ilyet nem mondok, mert nem vagyok paraszt"
Erre nem lehet felelni, rengeteg gané ember van. Egyszerűbb Dirichlet-függvénynek periódust találni, vagy becsapni a forgó ajtót.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen. A nők sokkal jobban ismerik a saját praktikáikat, eljárásaikat. A melegek ugyancsak más helyzetben vannak, hisz nekik a szexuális 'másik felük' ugyancsak az ő nemükhöz tartozik...
2014. ápr. 24. 20:20
7/13 anonim válasza:
Oké, igazad van. Ez esetben menj világgá, és kérdezz ki mindenkit, de siess, mert sokan halnak, születnek stb.
Nem lehet pontosan válaszolni, még is mit vársz?
8/13 anonim válasza:
A nők 50%-a rosszul bánik a férfiakkal, a férfiak 50%-a rosszul bánik a nőkkel. Mindkét nemben vannak rosszak.
9/13 anonim válasza:
Nemcsak nem korrekt a kérdés, hanem értelmetlen és megválaszolhatatlan.
10/13 anonim válasza:
Regebb a ferfiak, ma mar a nok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!