Hogyan lehet leszűrni ismerkedés elején, hogy mennyire "oké" a másik?
Figyelt kérdés
Nem először történik, hogy megismerek valakit, elég sokáig egy inkább úgy érzem, hogy hozzám való, hogy olyan ember, aki nekem kell, aztán csinál valamit, ami miatt annyira csalódok benne, hogy hallani se akarok felőle. Hogy tudom leszűrni az ismerkedés elején, hogy ne fogjak ki gyökereket?2014. ápr. 22. 22:32
2/7 anonim válasza:
Dumálsz vele 3 hónapot mindennap, akkor talál kicsit könnyebben kiderül.
4/7 anonim válasza:
Csak az ismerkedésből derül ki sajnos, de ennek így kell lennie. Ezért fontos a lehető legjobban megismerni a másikat, házasság előtt.
6/7 anonim válasza:
Mindig irsz neki meg idonkent o kezdi el aztan mindig kedvesen beszel veled meg ha a bizmalmas dolgait beked elmondja az kulonosen jo
nadjabol ilyesmik
7/7 A kérdező kommentje:
A házasság szerencsére nagyon nem vonz. Szerintem talán 10 év után megkérném valakinek a kezét... TALÁN :D
Én csak azt nem értem, hogy volt már rá bőven példa, hogy fél év ismertség után derült ki, hogy egyébként egy tolerálhatatlan nyafogós p*csa, vagy éppen 3 hónap ismerkedés után egy teljesen triviális mondaton besértődött... ezeket mivel lehet kiszűrni? :D
2014. ápr. 22. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!