Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:)
Lenne egy olyan "gondom" hogy van egy osztálytársam,aki lány.Nem azt mondom hogy szerelmes vagyok belé,de jófej,szép,aranyos.Eltudok vele beszélgetni,hülyéskedni stb. Nemtudom hogy el-e hívjam valahova,nem mint randi,hanem csak ugy valahova,beszélgetni,hülyéskedni stb.
Ebben az az egy a gond hogy közben egy másik sráccal talán alakul neki valami,de ezt sem tudom biztosan.Vele is szokott beszélgetni,láttam hogy áttkarolta a srác,de ezt csak 1-szer 1-szer.Mostanába meg csak beszélgetnek és semmi komoly.A lány elég visszahuzodó,csendes de mikor velem beszél kibontakozik.Vélemény?:)
2014. márc. 14. 17:09
1/4 anonim válasza:
nem tudhatom hogy mennyire nyílik meg a másik srácnak, és mikről beszélgetnek és mennyire érzi magát jól vele, vagy veled, de szerintem tölts vele minél több időt, beszélgessetek, aztán lassan kiderül hogy hogy viszonyul kettőtökhöz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg! Ha észreveszi, hogy közeledsz felé, és tényleg alakul neki vki mással, ak szólni fog. Ha nem akkor pedig szabad az út. Szépen finoman!
3/4 A kérdező kommentje:
Oké,megprobálom,de még az a bökkenő hogy nem vagyok biztos abba hogy mit érzek.
2014. márc. 14. 19:19
4/4 anonim válasza:
Először szerintem haverkodj össze vele, suliban. És utána hívd el nem-randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!