Mit tegyek ez ellen, mikor nem bírom már tovább?
7? Az jött össze? Illetve mit értesz szakításon?
Én 6 hónap alatt megismerkedni sem tudnék 7 emberrel úgy, hogy abból kapcsolat legyen, nem ám szakítás.
Szerintem nagyon görcsösen keresed a párodat.
Nem lesz semmi baj attól, ha egy ideig egyedül vagy. Tedd a dolgodat, éld az életed és ne a kapcsolatokba menekülj. Biztosan vannak céljaid, terveid munkával, iskolával kapcsolatban. Azokra koncentrálj. Vagy a hobbidra vagy a barátaidra.
Ha már jobban leszel, akkor talán egyszerűbb is lesz normális kapcsolatot kialakítani valakivel.
Hány éves vagy?
Suli lett volna az első, ha az ember magányos, még akkor sem olyan hülye, hogy a saját boldogulásának akadályt állítson, ezek szerint de.
Az meg hogy 6 hónap alatt 7 szakítás, hát ne haragudj, de nem minősítem.
Keress fel egy pszichológust, de minél hamarabb.
21 évesen nagyon fiatal vagy.
Ebben a korban nem a kapcsolat hiánya a gond, hanem inkább a tanulásé.
Nem fogsz tudni továbblépni az életben, ha nincsenek meg az alapok: tanulás, munka. Ezután a fennmaradó szabadidődben elkezdhetsz valami hasznossal foglalkozni, ez lehet sport vagy bármilyen más hobbi. Előnyös lenne pl. valamilyen klub vagy egyesület, mert akkor egyből lenne lehetőséged is arra, hogy új embereket megismerjél.
A kapcsolatok hajhászása nem lehet kizárólag az életed célja. Így mindig ki fognak használni, mert ráéreznek arra, hogy mennyire kétségbeesett vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!