Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki valamit mondani erre?

Valaki valamit mondani erre?

Figyelt kérdés
Most szakítottam egy csajjal. Ronda és problémás volt mert 23 éves és 3 gyerekes... ő szakított velem... direkt csúnyább lányt kerestem hátha... de nem... :( akkor nekem nem lesz tartós kapcsolatom?
2014. jún. 15. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Már ne haragudjatok de 23 éves 3 gyerekkel,nem furcsa egy kicsit.Szerintem a nőben van a hiba.Ahány gyerek annyi apa szép.
2014. jún. 15. 21:43
 12/14 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok a csajnak 3 gyereke vana legidősebb 7 éves... most válik a pasijátol akivel 7 éve eggyütt van és aki természetesen zaklatna minket sose éreztettem vele azt h külsőre nem tökéletes mert ez nem lényeg, nem számít, sajnálom h kimondtam h nem vonzó mert nincs szép arca igen fogalmazhattam volna finomabban. és akkora nagy baja volt( ami estére megoldódott) hogy 5 percet nem szánt volna rám? ráadásul nem tudunk beszélni mert nem akar lebuni a férje előtt.... jó megértem... találkozni is keveset tudunk... jó megértem... a lelkét szeretem a 3 gyerek igen hirtelen nekem gondot jelenten h hogy legyek az apjuk... ezt akartam vele megbeszélni kb meg h akkor mi legyen és állítólag szeretett...
2014. jún. 15. 21:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Még az iskolát is terhesen járta ki ezek szerint.
2014. jún. 15. 21:45
 14/14 A kérdező kommentje:
igen de megértettem és mielőtt jön h cigány nem nem az normális fehér nő... 1 pasija volt eddig akivel házasok voltak és 3 emberrel feküdt le eddig... most mindenki kiakadt azon hogy fogalmaztam de nekem másodlagos a külső igazából. neki is a belsőjét néztem és mikor mondta pl h majd jön velem futni h fogyon mondtam neki h nem kell fogynia nekem úgy jó ahogy van úgy tökéletes... tehát a külseje miatt sose bántottam vagy sose éreztettem vele...
2014. jún. 15. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!