Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnatok erre mondani?
Londonban dolgozunk parommal. A problema az, hogy kb. fel eve kinnt vagyunk, de nem mentunk el sehova sem varost nezni. Pedig annyi minden latnivalo van, arrol nem is beszelve hogy jo kis kikapcsolodas. Mivel nem jott velem senki nekem nem volt kedvem egyedul menni. Az egyik munkatarsam eleg sok helyen volt itt Londonban, rendszeresen eljarkal szetnezni stb. felajanlotta, hogy mehetnek vele erre-arra, tudja hogy mi hol van stb. Mondtam a paromnak hogy elmegyek vele erre-arra korbenezni stb, es az arcarol leirodott hogy feltekeny. De ha ot hivom akkor azt mondja hogy ot nem erdekli az ilyesmi, nincs kedve jonni. Egyebkent parommal egy helyen dolgozunk, igy ismeri a munkatarsam akivel elmennek. Ferfi a munkatarsam. Mit csinaljak?
19/L
(bocsi az ekezetekert, de angol a laptop)
Hat eddig eleg sokat beszelgettem munkatarsammal, szerintem megtartja a tisztes tavolsagot.
Hat igen en is ugy erzem hogy gaz, vegul is egy masik orszag fovarosaban vagyunk annyi minden van amit meg akarok lesni.. Hulye voltam hogy nem vagtam neki eddig egyedul.
Valahogy paromat nem erdekli sajna mindenhogy probaltam rabeszelni, de nem ertem el semmit :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!