Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani olyan történetet, ahol egy nő szerezte vissza az ex barátját?
Leginkább olyan érdekelne, ami veletek, vagy ismerősötökkel esett meg, de akár filmet is mondhattok a témáról.
Az én konkrét esetem ez, amit meg akarok oldani, de ezt csak az olvassa el, akinek kedve van, leginkább a fő kérdésre érdekelnének a válaszok. :)
Én rontottam el a dolgot mindig... ezt hosszú lenne részletezni, de nem csináltam semmi rosszat, csak szimplán féltem a kapcsolattól és úgy igazán sose akartam belevágni (ő is ilyen típus egyébként, bár egy éven át akarta, hogy egy pár legyünk... aztán egyik napról a másikra nem, ebben én nem hiszek, hogy ilyen gyorsan változna.. ). És akkor azt mondta, hogy hagyjuk most már tényleg végleg.
Már egy hónapja egyáltalán nem is beszéltünk egymással, de azért találkozni szoktunk, és minden hétvégén ugyanott bulizunk...szóval látjuk egymást.
Legutóbb odajött hozzám, nagyon jól elbeszélgettünk, minden olyan volt, mint régen, sokat nevettünk, meg újra szóba került, hogy ne hagyjuk mégse, kézen fogva sétáltunk, csók is volt..
Aztán másnap azt mondta, hogy ez biztos csak az alkohol miatt volt és tényleg jobban járunk, ha hagyjuk.
Gyakorlatilag senki nem érti, hogy miért nem akarja, hogy megpróbáljuk, ha már ennyi ideig akarta (és amikor rövidebb időkre "együtt voltunk" akkor mindketten legboldogabb korszakunkat éltük..), legjobb barátaival is beszéltem már többször is, szerintük szerelmes... bár ő már állítja, hogy nem.. de szerintem ahogy rám néz, azt nem lehet megjátszani, hiába mondogatja az ellenkezőjét. Csak nyilván már túl bonyolult volt az egész, és elege lett ebből, ami érthető. Most meg akarom várni, hogy túl legyen ezen az önmagát győzködős szakaszon, ha szeret, akkor nem fog most pár hét alatt elmúlni, és akkor valahogy újra megpróbálni, hogy legyen valami.. csak ehhez kéne valami jó módszer..
ő akarta, te sokáig bizonytalan voltál
végre rájött, hogy neki ilyen nő soha nem kell. mindenki azt szeretné, ha tényleg akarnák.
Biztos,hogy szeret, de egyben fél is Tőled!!! Ha iszik a kontroll csökken és az elemi ösztönök jönnek előtérbe...ha józanodik meg az esze....és te már egyszer eldobtad!!!
Olyan vagy Te neki mint a vadló...szeret Téged próbált megülni, de ledobtad és ott állsz Vele szemben, hogy próbálkozzon újra de mág sajog a háta az esés miatt!!!
Várj még egy kicsit és összeszedi magát!!!
Én csak olyan újrakezdésben hiszek, ahol valamilyen zavaró körülmény hatására mentek szét a felek, nem hűtlenség volt az ok. Esetemben ez munkahely volt...otthagytam a francba és úgy kértem meg, hogy próbáljuk újra....működött!!!
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!