Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki valamit mondani erre?

Valaki valamit mondani erre?

Figyelt kérdés
Most szakítottam egy csajjal. Ronda és problémás volt mert 23 éves és 3 gyerekes... ő szakított velem... direkt csúnyább lányt kerestem hátha... de nem... :( akkor nekem nem lesz tartós kapcsolatom?
2014. jún. 15. 21:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára.
2014. jún. 15. 21:30
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

Most akkor ki szakított kivel?

Amúgy szerintem rettenetesen bunkó vagy!

21/F

2014. jún. 15. 21:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Támogasd a nagycsaládosokat most 4 gyerekest próbálj
2014. jún. 15. 21:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Csúnya vagy szép tökmindegy nőböl van.
 5/14 A kérdező kommentje:
miért vagyok bunkó? és tudom nem átlátható... ő hagyott el nem érdeklem
 6/14 anonim ***** válasza:

Valami!

Amúgy mi lenne ha olyan lánnyal próbálkoznál aki tetszik? Vagy az túl egyértelmű megoldás lenne?...

2014. jún. 15. 21:32
 7/14 anonim ***** válasza:

"miért vagyok bunkó? és tudom nem átlátható... ő hagyott el nem érdeklem"

Azért, mert "ronda és problémás" a csaj, akit te elvileg szerettél, vagy mi a fene :D Aztán csodálkozol, hogy ilyen embert otthagy. Mindenki olyan párt szeretne, akinek tetszik. Ha nem tetszik valaki, ne kezdj ki vele, mert ez lesz a vége.

2014. jún. 15. 21:35
 8/14 A kérdező kommentje:
esélyem sincs azoknál akik tetszenek... igen nőből van nem a csúnyán van a lényeg nem szép de nem tehet róla és szerettem össze akartunk költözni de kb nem érdeklem... kérdeztem tőle h mi legyen mert félek az apaságtól és mi legyen a kapcsolatunkkal miközbe más pasik osztanak meg dolgokat az idővonalán és lepattintott annyival h bocs most van nagyobb gondom mint te szia
2014. jún. 15. 21:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Akkor meg honnan veszed, hogy nincs nagyobb gondja? Ő nyilván olyat keres, aki erre fel van készülve.

Örülj, hogy nem szakadt a nyakadba olyan feladat, amire még nem vagy felkészülve!

2014. jún. 15. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát, engem nem zavarna, hogy ha egy nőnek gyerekei vannak, ha szeretne...

De kinek mi számít, ugyebár.

2014. jún. 15. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!