Fiúk, ti miért tartjátok érdekesebbnek a csendes lányokat, mint a beszédesebbeket?
Figyelt kérdés
A beszédes alatt nem a harsányt értem, csak aki véleményt nyilvánít és talpraesettebb. Ettől tényleg mindenki megijed? Az nem lehet, hogy ha valaki nem beszél, az azért van, mert nincs mit mondania?2014. jún. 15. 18:19
21/23 anonim válasza:
Mert gondolom a srác is csendes és nincs hozzászokva. Én is csendes(ebb) vagyok de szeretem ha egy lányból nem kell minden szót kierőszakolni. Gondolhatod, hogy milyenek lennének a randijaim ha nem állnék szóba cserfes lányokkal :D
22/23 anonim válasza:
Én is úgy vettem észre,hogy a csendes lányokat izgalmasabbnak tartják a fiúk.
Sajnos én nagyon rosszul vagyok összerakva ebből a szempontból. Aki nem érdekel azzal szemben zárkózott és csendes vagyok. Viszont aki érdekel (fiú), azzal szemben pedig rámenős és beszédes. Mivel tudom,hogy ez a baj velem már visszafogom magam a helyes fiúk előtt is. Csak kár, hogy figyelnem kell a viselkedésemre, nem pedig ösztönös :)
L/19
23/23 anonim válasza:
Az ismerkedés olyan mint a szarás néha gyengéd és rotyogó de néha erösen meg kell nyomni./vicc/
Ez alatt azt értem hogy izgibb ismerkedni egy olyan lányal akiről semmit nem tudsz mint egy olyannal aki azt is elkotyogja azt is hogy talált egy levél darabot a hajában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!