Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti miért tartjátok...

Fiúk, ti miért tartjátok érdekesebbnek a csendes lányokat, mint a beszédesebbeket?

Figyelt kérdés
A beszédes alatt nem a harsányt értem, csak aki véleményt nyilvánít és talpraesettebb. Ettől tényleg mindenki megijed? Az nem lehet, hogy ha valaki nem beszél, az azért van, mert nincs mit mondania?

2014. jún. 15. 18:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mert gondolom a srác is csendes és nincs hozzászokva. Én is csendes(ebb) vagyok de szeretem ha egy lányból nem kell minden szót kierőszakolni. Gondolhatod, hogy milyenek lennének a randijaim ha nem állnék szóba cserfes lányokkal :D
2014. jún. 16. 09:44
 22/23 anonim ***** válasza:

Én is úgy vettem észre,hogy a csendes lányokat izgalmasabbnak tartják a fiúk.

Sajnos én nagyon rosszul vagyok összerakva ebből a szempontból. Aki nem érdekel azzal szemben zárkózott és csendes vagyok. Viszont aki érdekel (fiú), azzal szemben pedig rámenős és beszédes. Mivel tudom,hogy ez a baj velem már visszafogom magam a helyes fiúk előtt is. Csak kár, hogy figyelnem kell a viselkedésemre, nem pedig ösztönös :)

L/19

2014. jún. 23. 14:18
 23/23 anonim válasza:

Az ismerkedés olyan mint a szarás néha gyengéd és rotyogó de néha erösen meg kell nyomni./vicc/

Ez alatt azt értem hogy izgibb ismerkedni egy olyan lányal akiről semmit nem tudsz mint egy olyannal aki azt is elkotyogja azt is hogy talált egy levél darabot a hajában

2014. júl. 31. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!