Fiúk, ti miért tartjátok érdekesebbnek a csendes lányokat, mint a beszédesebbeket?
Figyelt kérdés
A beszédes alatt nem a harsányt értem, csak aki véleményt nyilvánít és talpraesettebb. Ettől tényleg mindenki megijed? Az nem lehet, hogy ha valaki nem beszél, az azért van, mert nincs mit mondania?2014. jún. 15. 18:19
11/23 anonim válasza:
Az okosság nem hátrány, hanem követelmény.
13/23 anonim válasza:
Az, hogy beszédes, vagy hallgatag valaki nem függ össze semmilyen szempontból az intelligenciával, személyiség függő.
14/23 anonim válasza:
Oh hogy engem hányan utasítottak el azért mert okos vagyok és művelt...
15/23 anonim válasza:
"azért mert okos vagyok és művelt"
az nem azért volt :S
16/23 anonim válasza:
Nem szeretem a csendes lányokat. Ők is tudnak ordas k**vák lenni szóval oly mindegy, akkor már inkább valaki aki kimondja amit gondol a képembe és nem harapófogóval kell kiszedni belőle.
17/23 anonim válasza:
Nekem volt már beszédes és csendes barátnőm is. Amit a mostani páromban imádok, hogy tudja minden gondolatom, nem kell attól tartanom, hogy akkor is beszél ha baromira idegesít és csak annyit akarok, hogy legyen mellettem. Tehát a legjobb ismét az középút.
Bár ez a megfelelő pillanatban hallgatás inkább a csendes lányok kíváltsága.
Az intelligencia és a beszédesség pedig NEM függ össze! Ha te máshogy gondolod akkor mégsem vagy túl intelligens.
18/23 anonim válasza:
Bocsánat a középútnál egy "arany" kimaradt
19/23 A kérdező kommentje:
A kérdést az ismerkedésre is értettem.. miért ijed meg egy srác attól, ha valaki cserfesebb?
2014. jún. 15. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!