Fiúk, ti miért tartjátok érdekesebbnek a csendes lányokat, mint a beszédesebbeket?
Figyelt kérdés
A beszédes alatt nem a harsányt értem, csak aki véleményt nyilvánít és talpraesettebb. Ettől tényleg mindenki megijed? Az nem lehet, hogy ha valaki nem beszél, az azért van, mert nincs mit mondania?2014. jún. 15. 18:19
1/23 anonim válasza:
Én szeretem a beszédes lányokat is.. :) F/20
2/23 anonim válasza:
Váó, ez új, tetszik:D
Az introvertált emberek többnyire érdekesebbek, én legalábbis ezt tapasztaltam eddig. Bár ez így pontatlan megfogalmazás, így a jobb: A számomra érdekes emberek többnyire mellesleg introvertáltak is, a tulajdonságaikból fakadóan.
3/23 anonim válasza:
Az okos nő olyan mint a zsonglőrködő majom:
Jó meg tetszik meg minden, de otthonra nem kéne..
4/23 anonim válasza:
mivel nehezebb őket felfedezni, megismerni, van bennük valami kihívás...míg a beszédes lányok akkor is elmondják mi hogyan történt velük ha rohadtul nem érdekel minket!
meg sokkal hűségesebbek mint a nagy dumások!
21F
5/23 anonim válasza:
Ezzel nem mindenki van így... És akkor még enyhén fogalmaztam.
6/23 anonim válasza:
mondanivalója mindenkinek van csak valaki nem kívánja ezt megosztani akárkivel, én sem beszélek random vagy nekem nem szimpatikus emberkékkel, mert hogy minek? :D , nem vagyok egy jópofizó műmájer szóval aki nem érdekel annak tojok a fejére :D , különben meg véleményt nyilváníthat csak lehet leszarom mert alapból nem jön be a csaj, na meg a titokzatos érdekesebb indig :D , másrészről meg általában a beszédesség egy idő után kurv4 idegesítő lesz :D , és a legtöbb ilyen lány harsány... :D
7/23 anonim válasza:
Jobban szeretem a beszédesebbeket, én kevésbé vagyok az.
8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudtam, hogy az okosság hátrány. Kíváncsi vagyok továbbra is.
2014. jún. 15. 18:23
9/23 anonim válasza:
A hülyéknél nyilván hátrány:D
10/23 anonim válasza:
Jó kérdés, talán titokzatosabbnak tűnnek? Egyik táborba se tartozom igazán, van véleményem, néha kimondom, néha megtartom magamnak, de talán pont ezért mindkét típussal van, akivel jóban vagyok, nem érdekesebb egyik se a másiknál, emberfüggő ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!