Miért nincs egy lány sem, aki benne lenne egy barátság extrákkal jellegű nyári kalandban?
Figyelt kérdés
Nekem nem kell kapcsolat, csak szívtamm vele eddig is, de a szex az hiányzik, bár csak jó fej lánnyal tudnám elképzelni, nem akárkivel és ez a baj, hogy aki van lány, egyik sem akar szexelni, a csók, ölelés az még belefér nekik, de ha a szex jönne attól mind fut. Nem értem miért nincs olyan lány, akivel élvezhetnénk közösen az élet örömeit!:D2014. jún. 15. 17:00
1/11 WheneverYouWant válasza:
Mert az a lány aki ilyenre hajlandó lenne az már a pénzt is elkéri érte. Ilyen kapcsolatot esetleg régi barátokkal lehet kialakítani. Olyan csak a mesékben van hogy odamész egy idegenhez és majd egy ilyenbe benne lesz..
2/11 anonim válasza:
mert a legtöbb lány többre vágyik
az ilyen kapcsolatot inkább ismerősökkel lehet kialakítani, akik vmi oknál fogva nem akarnak többet
3/11 anonim válasza:
számtalan ilyen lány van, csak nem veled akarnak szexkapcsolatot, haverom. Bocsi. Erre nem gondoltál? :(
4/11 anonim válasza:
tényleg sok ilyen lány van :) ha gondolod írj üzit.. aztán meglátjuk :)
L20
5/11 anonim válasza:
Én lányként már belementem ilyenbe, jó is volt, de az egyik fél egy idő után többet fog akarni. Vigyázzatok, hogy ne szeressetek nagyon egymásba. Hány éves vagy?
6/11 anonim válasza:
Na máris írt két mocskos rib...!
7/11 anonim válasza:
5-ös vagyok: 24 évesen összesen 3 pasim volt. Szerinted ri.banc vagyok? Akkoriban ki akartam próbálni ezt azt, ennyi. 3 hónap után több lett belőle, mint barátság extrákkal, na mit szólsz? Úgyhogy ezért benne lennék :P
8/11 anonim válasza:
Ja és ott volt a jó tanácsom: ne szeressenek nagyon egymásba, mert akkor az egyik fél nagyon megszívja!
9/11 A kérdező kommentje:
De miért kell ri-bancozni? Komolyan nem értem, inkább örülne az ember, ha kifogna egy ilyen laza, nyitott lányt.
2014. jún. 20. 13:33
10/11 anonim válasza:
"inkább örülne az ember, ha kifogna egy ilyen laza, nyitott lányt"
És majd csak veled lesz laza és nyitott? Voltak már neked nőid? Olyan naiv vagy mint a k* ég!
Normális nő ilyen kapcsolatba nem megy bele, csak a rib--cok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!