Fiúk, tényleg hátrány? Súlykérdés.18/l
162cm/62 kg vagyok, 1-2 éve fogytam 12 kg-ot, utána nem igazán folytattam tovább az edzést. 1 hónapja elkezdtem újra úszni és tornázni, de kizárólag egy kis formálásra, nem akarok fogyni. Kövér nem vagyok, csak egy kis plusz van rajtam, amit megtanultam megszeretni. Többen is megjegyezték, ha már mozgok, miért nem akarok lefogyni is?
Szóval: olyan nagy baj, hogy szeretem magam így is? Zavaró?
Köszönöm előre is!
engem az zavarna ha fogynál...
szerintem pont jó vagy igy is ;) akinek nem tetszik kapja be! :)
Előre is bocsánatot kérek, de az én véleményem különbözik az előttem szólóaktól. Nekem valamiért egyáltalán nem tud vonzó lenne egy lány, még akkor sem, ha csak egy kicsit is van mit fogni. Nem rosszindulatból írtam, csak hogy legyen más fajta vélemény is. Ettől függetlenül több olyan lány ismerősöm van, akik már jóval túllépték ezt a kategóriát, de rendkívül élvezem a társaságukat, mert kedves és jó emberek. De sosem szólok meg senkit, akár ismerem akár nem, hogy hogy néz ki.
Szóval tényleg jól írták az előttem szólók, fogadd el magad, és élvezd az életet! Lehet, hogy a nagy átlagnak nem fogsz tetszeni, de a nagy átlag lehet, hogy olyan barátot szeretne, mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!