Szerintetek egy lánynak hátrány lehet az, ha (túl) szép, és csinos?
Szerintem a legnagyobb átok egy nő számára, ha átlagon feül szép. Hogy miért?
A. Mert a pasik nagy többsége csak egy gyors numerát akar tőle, hogy húzzon egy strigulát, és elmondhassa, hogy neki bizony ez a csaj megvolt.
B. Azok a pasik, akik szeretnének egy tartalmas kapcsolatot, azok nem mernek majd kezdeményezni, mert félnek, hogy a csajnak számukra "teljesíthetetlen" igényei vannak, pedig lehet, hogy velük 1000x jobban érezné magár a nő minden téren, mert ott érzelmek lennének.
Egy szó, mint száz: Dugni és szeretkezni, nem ugyanaz! És a fullos csajokkal a többség csak az előbbit akarja!
Ajánlott film: Túl jó nő a csajom (2010)
Én 26 éves pasi vagyok. Számomra abszolút nem vonzóak a fullos plázacicák, ha belül üresek. Nem azt mondom, egy nő legyen helyes, csinos, de nekem nem csak arra kell, hogy a farkamat megmelegítse. A szívemet is melegítse föl!
Az egy éjszakás nőcik szintén nem vonzanak. (Tudom, most pár embertől jön a: "Fúúj", meg az: "Ez hülye!" - de pont az ő véleményük nem érdekel.) Azokat mindenki megkaphatja, és azokban maximum annyi kihívás van, hogy ne kapjak el semmit :D
26/F
Ha elég intelligens, akkor igen. Ha ostoba, akkor nem.
A nő akkor a leggondtalanabb, ha rettentő ostoba és nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!