Mi lehet a baj velem?
Több mint 1 éve nincs kapcsolatom. Úgy gondolom, hogy egy teljesen normális 19 éves srác vagyok akinek barátnője kellene hogy legyen mert ez már nem állapot :D Egyéjszakás dolgok nem érdekelnek..komoly kapcsolatra vágyom.
Elsőéves egyetemista vagyok egy vidéki nagyvárosban, de a környező kisebb városból járok be. Van stílusom, bulizni is járok elég sokszor egy hónapban még talán normálisan is nézek ki :D Rengeteg gyönyörű lány van, de valahogy mégsem jön össze senkivel, hiába próbálkozom. Kezdem már unni. Sokan mondják, hogy még az előző barátnőm miatt van az egész aki 2 év után egyik napról a másikra kirakott mondhatni. Nagynehezen túl vagyok rajta úgy érzem, de talán még mindig vannak érzéseim iránta. Néha szomorú vagyok emiatt, és kicsit magányos leszek.
Ki mit javasol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!