Mi lehet velem a baj?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, magas, vöröshajú, normál alkatú (has, csípő van kicsit fogni való, de sok)
Szerintem én egy életvidám, jókedvű lány vagyok.. akik egy normális kapcsolatra vágyik, ami sose adatik meg.
Mi lehet velem a baj? Lehet már túlságosan akarok valakit? vagy valamit nem jól csinálok?
2014. jún. 14. 10:49
2/22 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy ezen az oldalon ez annyira menene :/
2014. jún. 14. 10:51
3/22 anonim válasza:
Nem az a gond hogy rosz helyen keresgélsz, nagyon sok olyat láttam mr aki pont úgy van mint te, veled valószínüleg semmi baj csak már kezded feladni.
4/22 A kérdező kommentje:
hol kereséljek? :/
igen kezdem feladni..mert annyit csalódtam már..
2014. jún. 14. 10:54
5/22 anonim válasza:
Max egy jót beszélgetünk mitől félsz?:P (1#)
6/22 A kérdező kommentje:
nem félek :) csak kicsit bizar itt ismerkedni sztem :)
2014. jún. 14. 10:58
8/22 BlackSword válasza:
Túlságosan akarod... Ez pedig férfiban/nőben is riasztó tud lenni... Ne rohand le a másikat, mint a Wehrmacht Dániát...
9/22 anonim válasza:
3-as vagyok, de sok hülye van itt.Itt ne ismerkedj mert a nagyrészük vagináramegy(tisztelet a kivételnek).
Hol fongom sincs ,nem fogom azt mondani hogy menny bulizni,szóraozóhelyre stb, mert az pont lehet nem a te stílusod az is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!