Mi lehet velem a baj?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, magas, vöröshajú, normál alkatú (has, csípő van kicsit fogni való, de sok)
Szerintem én egy életvidám, jókedvű lány vagyok.. akik egy normális kapcsolatra vágyik, ami sose adatik meg.
Mi lehet velem a baj? Lehet már túlságosan akarok valakit? vagy valamit nem jól csinálok?
2014. jún. 14. 10:49
11/22 A kérdező kommentje:
175 körül
2014. jún. 14. 11:07
12/22 anonim válasza:
Mit értessz az alatt, hogy nem adatok meg? :O Mindig dobbant a srác pár hét után?
13/22 A kérdező kommentje:
így van. vagy kihasználtak,vagy mégse akar kapcsolatot..vagy nem érzi azt amit kéne stb
2014. jún. 14. 11:20
14/22 anonim válasza:
Ne szomorkodj!Sokaknak később jön meg a nagy ő az életében ,de ő legalább már a nagy ő , és örökre szeretni fog. :D
15/22 A kérdező kommentje:
remélem..
2014. jún. 14. 11:25
16/22 anonim válasza:
Teljesen illik a leírásod egy ismerősömre. :O Na mindegy, esetleg próbálhatnád kiszélesíteni a látókörödet, hátha van olyan akinek bejössz csak nem veszed észre. Ne érts félre, nem kell az igényeidből leadni, csak éppen lehet, hogy túlságosan is a tökéletesre vágysz?
17/22 A kérdező kommentje:
lehet hogy van olyan.. :/ de én ezeket nem veszem észre..vagy csak későn :/
2014. jún. 14. 11:32
19/22 A kérdező kommentje:
nem a szexre megyek...
2014. jún. 14. 11:40
20/22 anonim válasza:
Amúgy a kommunikáció jól megy élőben? Csak mert mintha egy kicsit szűkszavúan fogalmaznál. Meg némi elkeseredés is érződik így a neten keresztül.
Nekem például szarul megy. Valószínűleg ezért nincsenek közeli barátaim se nagyon :O Szóval mindig van miről beszélgetni az aktuális esélyes sráccal? Vagy nehezen megy a dolog? Emiatt is simán leléphetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!